Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Οι οπαδοί της Μπάγερν δεν θέλουν χορηγίες από το Κατάρ
[Η Ναυτεμπορική]: Οι οπαδοί της Μπάγερν δεν θέλουν χορηγίες από το Κατάρ

[Η Ναυτεμπορική]: Οι οπαδοί της Μπάγερν δεν θέλουν χορηγίες από το Κατάρ

Οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου αντιτάχθηκαν εκ νέου στη συμφωνίας χορηγίας του συλλόγου με την Qatar Airways, η οποία παραμένει μια αμφιλεγόμενη συνεργασία για τους οπαδούς της πρωταθλήτριας Γερμανίας, λόγω της κρατικής ιδιοκτησίας της αεροπορικής εταιρείας από την κυβέρνηση του Κατάρ και του ιστορικού της αραβικής χώρας για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο Μάικλ Οτ, μέλος του συλλόγου, αναζωπύρωσε την πίεση στην ιεραρχία της ομάδας με μια πρόταση που θα ανάγκαζε την Μπάγερν να επιτρέψει τη λήξη της συμφωνίας χορηγίας της με την Qatar Airways. Ο Οτ θέλει επίσης να διασφαλίσει ότι ο σύλλογος δεν θα συνάψει περαιτέρω συμφωνίες χορηγίας στο μέλλον με εταιρείες, των οποίων η πλειοψηφία ανήκει στο Εμιράτο του Κατάρ.

, δήλωσε ο Οτ. .

Ο Οτ πρόσθεσε ότι η χορηγία βλάπτει τη φήμη της Μπάγερν Μονάχου και μειώνει την ιδιότητά της . Στο παρελθόν, οι οπαδοί του βαυαρικού συλλόγου έχουν επιτεθεί στους δεσμούς και τη σχέση του συλλόγου τους με το Κατάρ.

Το 2016, το Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ έγινε «πλατινένιος χορηγός» του συλλόγου, ο οποίος τοποθέτησε στα μανίκια της εμφάνισης την Qatar Airways, το 2017, ενώ συχνά η «μόνιμη» πρωταθλήτρια Γερμανίας οργάνωσε τη χειμερινή προετοιμασία της στην Academy, στη Ντόχα.

Η συμφωνία χορηγίας με την Qatar Airways θα βρεθεί στην ατζέντα της γενικής συνέλευσης του συλλόγου, στις 25 Νοεμβρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!