Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: ΟΠΑ: Υψηλή προτίμηση από τους νεοεισερχόμενους φοιτητές/-τριες
[Η Ναυτεμπορική]: ΟΠΑ: Υψηλή προτίμηση από τους νεοεισερχόμενους φοιτητές/-τριες

[Η Ναυτεμπορική]: ΟΠΑ: Υψηλή προτίμηση από τους νεοεισερχόμενους φοιτητές/-τριες

Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τους υποψήφιους φοιτητές/-τριες που έλαβαν μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις «επιβεβαίωσε για άλλη μία χρονιά ότι τα Τμήματα του ΟΠΑ σημειώνουν άνοδο στις βάσεις εισαγωγής και υποδέχονται τους άριστους των υποψηφίων» επισημαίνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Όπως σημειώνει, για τη φετινή χρονιά, υπάρχει άνοδος των βάσεων στα 7 από τα 8 Τμήματα του ΟΠΑ. Πιο συγκεκριμένα, τα Τμήματα Οικονομικής Επιστήμης και Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών καταλαμβάνουν τις 2 πρώτες θέσεις σε σχέση με τα αντίστοιχα Τμήματα άλλων ΑΕΙ. Τα Τμήματα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων και Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής κατατάσσονται στην 1η θέση σε σχέση με τα αντίστοιχα Τμήματα άλλων ΑΕΙ. Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας αποτελεί την κορυφαία επιλογή στο τέταρτο επιστημονικό πεδίο, ξεπερνώντας το όριο των 18.000 μονάδων (18.422). Τα Τμήματα Πληροφορικής και Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας σημείωσαν εντυπωσιακή αύξηση (695 και 617 μονάδες αντίστοιχα) συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία.

«Τα αποτελέσματα αυτά επιβραβεύουν τον σταθερό προσανατολισμό του ΟΠΑ στην παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης μέσα από σύγχρονα και συνεχώς εξελισσόμενα προγράμματα σπουδών και εκπληρώνουν τις αξίες του Ιδρύματος για αριστεία, εξωστρέφεια, καινοτομία και κοινωνική προσφορά» υπογραμμίζει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο πρύτανής του, καθηγητής Δημήτρης Μπουραντώνης, μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, δήλωσε: «Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις νέες φοιτήτριες και τους νέους φοιτητές που εισέρχονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!