Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: One stop shop μοντέλο ανάπτυξης υπηρεσιών real estate από τη newdeal
[Η Ναυτεμπορική]: One stop shop μοντέλο ανάπτυξης υπηρεσιών real estate από τη newdeal

[Η Ναυτεμπορική]: One stop shop μοντέλο ανάπτυξης υπηρεσιών real estate από τη newdeal

Βαμβακά Σταυρούλα

Για ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης υπηρεσιών του real estate μιλά η πρόεδρος του δικτύου newdeal Σταυρούλα Βαμβακά. Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο αξιοποίησης ακινήτων με πλήθος κάθετων δράσεων αξιοποίησης οικιστικών, επαγγελματικών ακινήτων, οικοπέδων αλλά και κατασκευών με την υποστήριξη της newdeal.

Σύμφωνα με την κ. Βαμβακά, πέρα από το έμπρακτο ενδιαφέρον στους πελάτες της η newdeal εστιάζει και στους συνεργάτες της δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιτυχία τους σύμφωνα και με το μότο της εταιρείας «Your success is our passion».

-Κυρία Βαμβακά, ποια είναι η εκτίμησή σας για την πορεία των τιμών ακινήτων;

Όσοι είναι σε επαφή με οποιοδήποτε τρόπο με την αγορά θα συνηγορήσουν στο ότι οι τιμές θα ανέβουν κι άλλο. Και εάν ρωτήσετε το λόγο, η απλή απάντηση που θα πάρετε είναι γιατί είχαν πέσει πολύ. Οι επαγγελματίες της αγοράς αναφέρουμε πολλούς τεχνικούς όρους και γράφουμε αναλύσεις για να πούμε αυτό που λέει ο καθένας μας απλός πολίτης και που στο τέλος είναι εκείνος που διαμορφώνει την αγορά. Ωστόσο, η αύξηση των τιμών των ακινήτων εν μέσω πανδημίας έχει να κάνει και με τις πολιτικές στήριξης από την ΕΚΤ, από τις κυβερνήσεις που διοχέτευσαν ρευστότητα στην αγορά αλλά και με την μείωση των επιτοκίων δανεισμού για αγορά κατοικίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!