Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: ΟΛΠ: Το έργο επέκτασης του επιβατικού λιμένα έχει λάβει όλες τις άδειες και εγκρίσεις
[Η Ναυτεμπορική]: ΟΛΠ: Το έργο επέκτασης του επιβατικού λιμένα έχει λάβει όλες τις άδειες και εγκρίσεις

[Η Ναυτεμπορική]: ΟΛΠ: Το έργο επέκτασης του επιβατικού λιμένα έχει λάβει όλες τις άδειες και εγκρίσεις

Απάντηση σε άρθρα που κάνουν λόγο για δήθεν ελλείψεις αδειοδοτήσεων κατά την υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος της ΟΛΠ Α.Ε. δίνει η διοίκηση της εταιρείας. Ειδικότερα, το έργο της νότιας επέκτασης του επιβατικού λιμένα είναι μία υποχρεωτική επένδυση ύψους 103 εκατ. ευρώ και μάλιστα η μεγαλύτερη που προβλέπεται στη σύμβαση παραχώρησης μεταξύ ΟΛΠ και Ελληνικού Δημοσίου.Το έργο έχει λάβει όλες τις άδειες και εγκρίσεις από το σύνολο των αρμοδίων προς τούτο υπηρεσιών και φορέων της ελληνικής πολιτείας, συμπεριλαμβανομένης της Περιφέρειας Αττικής, αναφέρει η διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. σε ανακοίνωσή της.

Με αφορμή άρθρα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αναφέρονται σε δήθεν ελλείψεις αδειοδοτήσεων κατά την υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος της ΟΛΠ Α.Ε., η διοίκηση της εταιρείας εφαρμόζοντας πιστά τους νόμους της Ελλάδας και της Ε.Ε καθώς και τις προβλεπόμενες διατάξεις για τις εισηγμένες εταιρείες ενημερώνει για τα ακόλουθα:
Το έργο της Νότιας Επέκτασης του Επιβατικού Λιμένα είναι μία υποχρεωτική επένδυση ύψους 103 εκατ. ευρώ και μάλιστα η μεγαλύτερη που προβλέπεται στη σύμβαση παραχώρησης μεταξύ ΟΛΠ και Ελληνικού Δημοσίου (ν.4404/2016). Το έργο έχει λάβει όλες τις άδειες και εγκρίσεις από το σύνολο των αρμοδίων προς τούτο υπηρεσιών και φορέων της Ελληνικής Πολιτείας, συμπεριλαμβανομένης της Περιφέρειας Αττικής, από την οποία συγχρηματοδοτείται η σημαντική αυτή δημόσια υποδομή αλλά και από τους αρμόδιους φορείς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!