Κυριακή, 11 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα για την τρίτη μήνυση σε βάρος Λιγνάδη
[Η Ναυτεμπορική]: Ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα για την τρίτη μήνυση σε βάρος Λιγνάδη

[Η Ναυτεμπορική]: Ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα για την τρίτη μήνυση σε βάρος Λιγνάδη

Στην εισαγγελία διαβιβάστηκε η τρίτη μήνυση που είχε κατατεθεί σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, για βιασμό το 2018. Η προκαταρκτική έρευνα που διενεργούσε η Ασφάλεια ολοκληρώθηκε και πλέον τον λόγο έχει η Εισαγγελία, που θα αποφασίσει εάν θα ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του σκηνοθέτη κατηγορουμένου.

Ομιλητής είναι Έλληνας που δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο γνωστός σκηνοθέτης τον βίασε στο σπίτι του το 2018.

Μάλιστα, στη μήνυσή του αναφέρει ότι όταν είχε πάει στο σπίτι του, ο σκηνοθέτης του έδειχνε στον υπολογιστή του και πορνογραφικό υλικό.

Ο Λιγνάδης για αυτή την καταγγελία έδωσε ήδη εξηγήσεις από τις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε και αυτή την καταγγελία.

Ο σχετικός φάκελος βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει για το εάν θα ασκήσει νέα δίωξη εις βάρος του ηθοποιού.

Την ίδια ώρα, στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκεται και τέταρτη καταγγελία σε βάρος του Δ. Λιγνάδη: 24χρονος τον καταγγέλλει για βιασμό πριν επτά χρόνια, όταν ήταν 17 ετών. Τη συγκεκριμένη καταγγελία αποτιμά η ανακρίτρια, προκειμένου να καθορίσει εντός των επόμενων ημερών τις περαιτέρω κινήσεις της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!