Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Ολλανδία: Δοκιμαστική συναυλία με 1.300 συμμετέχοντες
[Η Ναυτεμπορική]: Ολλανδία: Δοκιμαστική συναυλία με 1.300 συμμετέχοντες

[Η Ναυτεμπορική]: Ολλανδία: Δοκιμαστική συναυλία με 1.300 συμμετέχοντες

Λάτρεις της χορευτικής μουσικής στο Άμστερνταμ είχαν την ευκαιρία, το Σάββατο 6 Μαρτίου, να «ξεχάσουν» για λίγο τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας της COVID-19, λαμβάνοντας μέρος σε εκδήλωση, για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο και χρησιμεύοντας, παράλληλα, ως πειραματόζωα σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα.

Συνολικά 1.300 άνθρωποι έλαβαν μέρος σε μια πολύ προσεκτικά οργανωμένη δοκιμαστική εκδήλωση στη μεγαλύτερη αίθουσα μουσικής του Άμστερνταμ, το ZiggoDome, η κανονική χωρητικότητα του οποίου φθάνει τα 17.000 άτομα.

Χορεύοντας στους σκοπούς που επέλεξαν οι Ολλανδοί DJ Σαμ Φελτ, Σάνερι Τζέιμς και Ράιν Μαρσιάνο και άλλοι, οι φαν του χορού παρακολουθούνταν σε όλες τις κινήσεις και επαφές τους χάρη σε ένα καρτελάκι που ήταν υποχρεωμένοι να φορέσουν, στην προσπάθεια να διαπιστωθεί πώς μπορούν να ανοίξουν και πάλι με ασφάλεια για το κοινό διάφορες εκδηλώσεις.

Όλοι οι συμμετέχοντας έπρεπε να παρουσιάσουν αρνητικό τεστ κορωνοϊού 48 ώρες πριν και καλούνται να υποβληθούν και πάλι σε τεστ πέντε ημέρες μετά την εκδήλωση.

Οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν σε έξι ομάδες και έλαβαν διαφορετικές οδηγίες σχετικά με την κοινωνική αποστασιοποίηση και τις προστατευτικές μάσκες προσώπου, ενώ είχαν ποικίλους βαθμούς ελευθερίας στην κίνησή τους στον χώρο.

Οι σύμβουλοι της κυβέρνησης θα χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία που θα προκύψουν από το πείραμα, προκειμένου να τεκμηριώσουν αποφάσεις για ενδεχόμενη χαλάρωση των μέτρων τους επόμενους μήνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!