Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Ολυμπία Οδός: Αποκλεισμός του Κλάδου Τ1 Μεγάρων για μία εβδομάδα
[Η Ναυτεμπορική]: Ολυμπία Οδός: Αποκλεισμός του Κλάδου Τ1 Μεγάρων για μία εβδομάδα

[Η Ναυτεμπορική]: Ολυμπία Οδός: Αποκλεισμός του Κλάδου Τ1 Μεγάρων για μία εβδομάδα

Νέος κυκλικός κόμβος θα κατασκευαστεί στην Ολυμπία Οδό, στην περιοχή του κόμβου Μεγάρων (Χ.Θ. 38,7) στη διασταύρωση του κλάδου εξόδου του αυτοκινητόδρομου με την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου (Π.Ε.Ο.) για την εξυπηρέτηση και την ασφαλή διέλευση των τοπικών χρηστών.

Για την κατασκευή του θα ισχύσει ολιγοήμερος αποκλεισμός κυκλοφορίας του κλάδου εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση από Αθήνα προς Μέγαρα, από τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης 11 Φεβρουαρίου έως το αργότερο τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου.

Η κυκλοφορία για το διάστημα αυτό θα εξυπηρετείται από τους όμορους κόμβους Νέας Περάμου (Χ.Θ. 33,4) και Πάχης (Χ.Θ. 41) σε συνδυασμό με την Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου και το τοπικό δίκτυο. Ο κλάδος εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα θα λειτουργεί κανονικά.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!