Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Όλγα Γεροβασίλη: Το σύστημα που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία ξαναέπιασε δουλειά
[Η Ναυτεμπορική]: Όλγα Γεροβασίλη: Το σύστημα που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία ξαναέπιασε δουλειά

[Η Ναυτεμπορική]: Όλγα Γεροβασίλη: Το σύστημα που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία ξαναέπιασε δουλειά

«Κάποιοι θεωρούν την πανδημία ως ευκαιρία εκ νέου εκβιασμού της κοινωνίας μας και περαιτέρω διολίσθησης σε νεοφιλελεύθερες οικονομικές επιλογές. Και αυτοί δε βρίσκονται μόνο έξω αλλά και μέσα στη χώρα», τόνισε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα Rosa.gr και σχολιάζοντας τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης για τα οφέλη της Ελλάδας από το ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης, η κ. Γεροβασίλη ανέφερε: «Δεν σας κρύβω πως το νέο αυτό ευρωπαϊκό εργαλείο ακούγεται αρχικά ως μια ενθαρρυντική εξέλιξη για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κάποια από όσα σχετικά είδαν το φως της δημοσιότητας, απηχούν μέρος των δικών μας προτάσεων για αμοιβαιοποίηση του χρέους και ανάγκη λήψης άμεσων, δραστικών και εμπροσθοβαρών μέτρων για την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας. Αυτό που δεν είναι ενθαρρυντικό είναι η προσπάθεια της κυβέρνησης να παρουσιάσει μία ακόμα νίκη – που ποτέ δεν πέτυχε – σε ένα ακόμα πόλεμο που ποτέ δε δόθηκε, με εκείνη τουλάχιστον στην πρώτη γραμμή. Δεν είναι ενθαρρυντικό, γιατί δείχνει πόσο χαμηλά έχει τοποθετήσει τον πήχη ο κ. Μητσοτάκης».

«Και σε αυτή την ιστορία», συνέχισε η κ. Γεροβασίλη «προσπαθεί η κυβέρνηση να μας δείξει το δέντρο για να μην προσέξουμε το δάσος. Και εδώ το δέντρο και το δάσος θα φανούν – αν φανούν – τη 19η Ιουνίου στη Σύνοδο Κορυφής, όπου θα πρέπει να εγκριθεί η πρόταση της Επιτροπής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!