Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: ΟΑΣΘ: Σαράντα επτά νέα αστικά λεωφορεία στους δρόμους σε λίγες ημέρες
[Η Ναυτεμπορική]: ΟΑΣΘ: Σαράντα επτά νέα αστικά λεωφορεία στους δρόμους σε λίγες ημέρες

[Η Ναυτεμπορική]: ΟΑΣΘ: Σαράντα επτά νέα αστικά λεωφορεία στους δρόμους σε λίγες ημέρες

Σαράντα επτά νέα αστικά λεωφορεία, αριθμός προερχόμενος από τη μίσθωση 180 μεταχειρισμένων οχημάτων μέσω leasing και την αγορά άλλων 50 από τη Γερμανία εκ μέρους του δήμου Θεσσαλονίκης, θα κυκλοφορούν τις επόμενες ημέρες στους δρόμους της πόλης και θα ενταχθούν με προτεραιότητα στις γραμμές με τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), Γιώργο Σκόδρα.

Ο κ. Σκόδρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», με αφορμή τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του ΟΑΣΘ και της αναδόχου εταιρείας για τη μίσθωση των 180 μεταχειρισμένων λεωφορείων, εξήγησε τα επόμενα βήματα προκειμένου τα οχήματα να βγουν στους δρόμους. «Από τα συνολικά 180 λεωφορεία, τα πρώτα 22 μας έχουν ήδη παραδοθεί. Βρίσκονται στα αμαξοστάσια του Οργανισμού, θα ταξινομηθούν για να πάρουν πινακίδες και θα τεθούν σε κυκλοφορία. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, την επόμενη εβδομάδα παραδίδονται ακόμη είκοσι και έτσι θα φτάσουμε στα 42, ενώ σε αυτά θα προστεθούν και τα πέντε πρώτα λεωφορεία που έφτασαν από τη Λειψία της Γερμανίας», είπε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ.

Σύμφωνα με τον κ. Σκόδρα, τα νέα οχήματα θα ενταχθούν με προτεραιότητα σε γραμμές που «σηκώνουν» το μεγαλύτερο φορτίο στις αστικές συγκοινωνίες της πόλης. «Υπάρχει πρόβλημα σε όλες τις γραμμές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!