Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: ΟΑΣΑ: Βελτίωση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης με την ενσωμάτωση των 108 λεωφορείων ΚΤΕΛ
[Η Ναυτεμπορική]: ΟΑΣΑ: Βελτίωση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης με την ενσωμάτωση των 108 λεωφορείων ΚΤΕΛ

[Η Ναυτεμπορική]: ΟΑΣΑ: Βελτίωση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης με την ενσωμάτωση των 108 λεωφορείων ΚΤΕΛ

Βελτίωση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης (δρομολόγηση επιπλέον λεωφορείων και μείωση χρονοαποστάσεων λόγω αύξησης του αριθμού των δρομολογίων) σε όλες τις γραμμές που εκτελούνται ήδη από τα ΚΤΕΛ, αλλά και σε κύριες γραμμές του αστικού ιστού έχει επιφέρει η ενσωμάτωση των οχημάτων στα δρομολόγια του ΟΑΣΑ από τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού.

Από τις αρχές Οκτωβρίου μέχρι σήμερα Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, 108 λεωφορεία των ΚΤΕΛ έχουν ενσωματωθεί σε 33 γραμμές του δικτύου αστικών συγκοινωνιών.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, από τις αρχές Οκτωβρίου, οπότε άρχισε η ενσωμάτωση των λεωφορείων των ΚΤΕΛ στον πίνακα δρομολογίων του Οργανισμού, έχουν ενισχυθεί συνολικά περισσότερες από 60 λεωφορειακές γραμμές με μεγαλύτερο αριθμό δρομολογίων. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού, η συμφωνία με τα ΚΤΕΛ έχει συμβάλει σε διάστημα ενός μήνα στην εκτέλεση επιπλέον 526 δρομολογίων σε ημερήσια βάση.

Όσον αφορά τις πληρότητες, με βάση τα στοιχεία από τις επικυρώσεις εισιτηρίων σε πρωινή ώρα αιχμής, το ποσοστό των δρομολογίων όπου κατεγράφη πληρότητα άνω του 65% ανήλθε σε 3,25% των δρομολογίων, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό, 4,41%, παρατηρήθηκε τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα από τις επικυρώσεις εισιτηρίων, η υπέρβαση της προβλεπόμενης πληρότητας διαπιστώθηκε σε ένα ποσοστό χαμηλότερο του 5% των λεωφορειακών γραμμών κατά τον μήνα Οκτώβριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!