Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Μ. Ντράγκι: Οι ενισχύσεις πρέπει να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, όχι να σώσουν τις παλιές  
[Η Ναυτεμπορική]: Μ. Ντράγκι: Οι ενισχύσεις πρέπει να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, όχι να σώσουν τις παλιές  

[Η Ναυτεμπορική]: Μ. Ντράγκι: Οι ενισχύσεις πρέπει να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, όχι να σώσουν τις παλιές  

Να διοχετεύσουν κεφάλαια σε τομείς που μπορούν να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας για τους νέους ανθρώπους και όχι να ξοδεύουν χρήματα που διατηρούν την υπάρχουσα κατάσταση πραγμάτων, προέτρεψε τις κυβερνήσεις ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.

«Οι επιδοτήσεις θα πρέπει να μειωθούν αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας», δήλωσε ο Ντράγκι σε διαδικτυακή εκδήλωση τονίζοντας πως μια τέτοια εξέλιξη είναι ιδιαίτερα θετική για τους νέους ανθρώπους.

Ο Ντράγκι μετά την αποχώρησή του από την ΕΚΤ τον Οκτώβριο είχε διατηρήσει χαμηλό προφίλ, ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες τοποθετείται συχνά αναφορικά με την ανταπόκριση στην κρίση του κορωνοϊού. Προσφάτως είχε συγκρίνει την ανοικοδόμηση της Ευρώπης μετά την πανδημία του νέου κορωνοϊού με αυτήν που έγινε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Την Τρίτη, μίλησε για την υγεία προτρέποντας αύξηση των σχετικών δαπανών.

«Πρέπει να επενδύσουμε πολύ περισσότερα για την υγεία», είπε στον Φίλιππο Κρεα , εκδότη του ακαδημαϊκού περιοδικού European Heart Journal. «Για τις περισσότερες κυβερνήσεις, η πανδημία ανέδειξε τη σημασία της ύπαρξης καλών δομών και ενός ισχυρού συστήματος υγείας», υποστήριξε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!