Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Ντοκιμαντέρ για τον Άντονι Φάουτσι ετοιμάζει το National Geographic
[Η Ναυτεμπορική]: Ντοκιμαντέρ για τον Άντονι Φάουτσι ετοιμάζει το National Geographic

[Η Ναυτεμπορική]: Ντοκιμαντέρ για τον Άντονι Φάουτσι ετοιμάζει το National Geographic

Ζωτικής σημασίας πηγή πληροφόρησης στη διάρκεια της πανδημίας έγινε ο Δρ. Άντονι Φάουτσι. Η «μόνον τα δεδομένα» προσέγγισή του ήταν αναγκαίο αντίβαρο στην τυφλή επιμονή του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι «μια μέρα, σαν ένα θαύμα, θα εξαφανιστεί». Το πρόσωπο του Φάουτσι βρέθηκε σε κούπες καφέ, σε T-shirt, τώρα θα είναι το θέμα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ, το οποίο θα διαθέσει η National Geographic Documentary Films.

Σκηνοθέτες θα είναι οι βραβευμένοι με Emmy John Hoffman -γνωστός από το «Sleepless in America» και Janet Tobias -γνωστή από το «Unseen Enemy». Στην παραγωγή, ο βραβευμένος με Όσκαρ Dan Cogan -γνωστός από το «Icarus», και η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ Liz Garbus -γνωστή από το ντοκιμαντέρ για τη Nina Simone, «What Happened, Miss Simone?». Οι δημιουργοί υπόσχονται «να δώσουν μια ξεχωριστή ματιά στη μακρόχρονη επαγγελματική καριέρα και την προσωπική ζωή αυτού του ιδανικού δημόσιου λειτουργού και Αμερικανού ήρωα, ο οποίος μετά από μια ζωή στη δημόσια υπηρεσία, ήρθε αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη δοκιμασία του: μια πανδημία, της οποίας η σφοδρότητα δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία».

Το ντοκιμαντέρ δεν αφορά μόνον τη δουλειά του Φάουτσι για την COVID-19. Θα οδηγήσει τους θεατές στις προηγούμενες προσπάθειές του να αντιμετωπίσει, ως δημόσιος λειτουργός επί επτά προεδρίες, τα πάντα: από το AIDS μέχρι τον ιό Ebola.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!