Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Κ. Νοτοπούλου: Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται έργα και όχι λόγια- Υποδομές και όχι ευχές
[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Νοτοπούλου: Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται έργα και όχι λόγια- Υποδομές και όχι ευχές

[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Νοτοπούλου: Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται έργα και όχι λόγια- Υποδομές και όχι ευχές

«Μέχρι σήμερα η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πέρα από γενικότητες δεν έχει κάνει καμία συγκεκριμένη αναφορά για την Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή. Ούτε για το ύψος των πόρων, που πρόκειται να κατευθυνθούν (αν κατευθυνθούν) στην Θεσσαλονίκη ούτε ποια συγκεκριμένα έργα θα ενταχθούν», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α’ Θεσσαλονίκης, Κ. Νοτοπούλου.

«Άλλωστε», συνεχίζει η βουλευτής, «πως θα μπορούσε να κάνει συγκεκριμένη αναφορά όταν η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχώς καθυστερεί, παγώνει, ακυρώνει και ματαιώνει διαδικασίες για σημαντικά έργα υποδομής που έχει ανάγκη η πόλη και που είχαν δρομολογηθεί από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ;»

Η κ. Νοτοπούλου επισημαίνει ότι ΜΕΤΡΟ, Δυτικός Προαστιακός, Σιδηροδρομική Σύνδεση 6ου Προβλήτα, Μουσείο Ολοκαυτώματος, Κέντρο Logistic στο Γκόνου, Αγορά καινούριων Λεωφορείων νέας, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας για τον ΟΑΣΘ, είναι μερικά παραδείγματα που με ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης, όπως υποστηρίζει, είτε καθυστερούν σημαντικά είτε έχουν ακυρωθεί.

«Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται έργα και όχι λόγια. Χρειάζεται υποδομές και όχι ευχές», σημειώνει.

Υπογραμμίζει επίσης ότι το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της ΕΕ προβλέπει την ενίσχυση της χώρας μας με 31 δις ευρώ για την επόμενη πενταετία. Αυτά, τονίζει, προβλέπεται να χρηματοδοτήσουν προγράμματα, μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις της πανδημίας και παράλληλα η οικονομία να προχωρήσει στην πράσινη και την ψηφιακή μετάβαση ώστε να γίνει πιο βιώσιμη και ανθεκτική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!