Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Νίκας: Επιστροφή στην κερδοφορία το Α’ εξάμηνο του 2021
[Η Ναυτεμπορική]: Νίκας: Επιστροφή στην κερδοφορία το Α’ εξάμηνο του 2021

[Η Ναυτεμπορική]: Νίκας: Επιστροφή στην κερδοφορία το Α’ εξάμηνο του 2021

Θετικό γύρισμα στη κερδοφορία επέτυχε στο πρώτο εξάμηνο του έτους η αλλαντοβιομηχανία Π.Γ Νίκας διατηρώντας σταθερή εικόνα τζίρου.

Όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη εταιρεία, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021:

Οι συνολικές καθαρές πωλήσεις του Ομίλου ανήλθαν σε 28 εκατ. ευρώ διατηρώντας τη δυναμική του 2020, ακολουθώντας την τάση της αγοράς αλλαντικών. Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί και την διατήρηση του μεριδίου αγοράς της Νίκας.

Σε όρους κερδοφορίας, τα Μικτά Κέρδη αύξηθηκαν κατά 37,3% συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο και διαμορφώθηκαν σε 8,13 εκατ. ευρώ.

Το EBITDA του Ομίλου ενισχύθηκαν σημαντικά κατά 1,6 εκατ. ευρώ εν σχέσει με αυτό του 2020 και διαμορφώθηκε 2,382 εκατ. ευρώ έναντι 781 χιλ ευρώ στην αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Τα αποτελέσματα προ φόρων ανήλθαν σε 160 χιλ.ευρώ έναντι ζημιών 839 χιλ ευρώ κατά την προηγούμενη περίοδο.

Σχολιάζοντας τη πορεία του πρώτου εξαμήνου η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας κ. Αγγελική Οικονόμου ανέφερε ότι «Εστιάσαμε στην περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων μας, επιτυγχάνοντας σημαντική αύξηση όλων των δεικτών κερδοφορίας

Προσδοκούμε πως η θετική μας πορεία θα συνεχιστεί, εφαρμόζοντας συνεπώς την στρατηγική μας να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.»

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!