Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι τα μέσα Ιουνίου
[Η Ναυτεμπορική]: Νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι τα μέσα Ιουνίου

[Η Ναυτεμπορική]: Νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι τα μέσα Ιουνίου

«Θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι τα μέσα Ιουνίου περίπου», ήταν η απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου σε ερώτηση για την απαγόρευση κυκλοφορίας και αν έχει κάποιο νόημα πλέον.

Όπως είπε η Αριστοτελία Πελώνη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, δεν έχουμε τελειώσει με τον ιό και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. «Επί της παρούσης δεν αναμένω κάτι καινούριο ότι θα αποφασιστεί ως προς αυτό», πρόσθεσε.

Ξεκινώντας την ενημέρωση η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε στο χαιρετισμό του πρωθυπουργού για την 66η Συνάντηση της Περιφερειακής Επιτροπής για την Ευρώπη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού .

«Η ασφάλεια είναι το πρωταρχικό μας μέλημα και είμαστε στην πρώτη γραμμή μιας σειράς καινοτομιών που μας επέτρεψαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας να διασφαλίσουμε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για να κάνουμε τα ταξίδια όσο πιο ασφαλή γίνεται», είπε η κ. Πελώνη αναφερόμενη στην τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος υποστήριξε ότι υποδεχόμαστε το καλοκαίρι θωρακισμένοι με την ασπίδα του εμβολιασμού.

Χαρακτηρίζοντας «σημαντική επιτυχία» για τη χώρα μας το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό, η κ. Πελώνη τόνισε ότι «λειτουργεί σαν λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας για τους Ευρωπαίους ταξιδιώτες, να διευκολύνει τις μετακινήσεις τους με σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα και να συμβάλει στην τόνωση του τουρισμού».

Μάλιστα εκτίμησε ότι η φετινή τουριστική περίοδος θα είναι πολύ καλύτερη από την περσινή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!