Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Netflix: Τα σχέδια για την είσοδό του στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών
[Η Ναυτεμπορική]: Netflix: Τα σχέδια για την είσοδό του στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών

[Η Ναυτεμπορική]: Netflix: Τα σχέδια για την είσοδό του στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών

H Netflix Inc ανακοίνωσε ότι θα κάνει μεγαλύτερη «βουτιά» στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών, καθώς προέβλεψε αδύναμη αύξηση συνδρομητών εν μέσω του αυξανόμενου ανταγωνισμού και της άρσης των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας.

Οι μετοχές της εταιρείας κινούνταν γύρω στα 531 δολάρια την Τρίτη.

Σύμφωνα με το Reuters, το Netflix βιώνει μια απότομη επιβράδυνση στους νέους πελάτες μετά την «έκρηξη» του 2020 που οφείλεται στα lockdowns για την Covid-19. Σε ΗΠΑ και Καναδά η εταιρεία ανέφερε πως έχασε περίπου 430.000 συνδρομητές το δεύτερο τρίμηνο.

Σε αυτό το πλαίσιο, η διάσημη υπηρεσία streaming ανέφερε ότι είναι στα πρώιμα στάδια της επέκτασης του εύρους αυτών που προσφέρει στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές χωρίς επιπλέον χρέωση. Η εταιρεία θα εστιάσει στην αρχή κυρίως στα παιχνίδια για φορητές συσκευές (mobile games).

«Βλέπουμε το gaming ως άλλη μία κατηγορία περιεχομένου για εμάς, παρόμοια με την επέκτασή μας στις ταινίες, το animation και την unscripted τηλεόραση» ανέφερε η εταιρεία σε επιστολή της προς τους μετόχους.

Σε αρχική φάση, η επέκταση αυτή θα εστιάζει κυρίως σε παιχνίδια που σχετίζονται με επιτυχίες του Netflix, όπως είπε ο Γκρεγκ Πίτερς, chief operating officer και chief product officer. «Ξέρουμε πως οι φαν αυτών των ιστοριών θέλουν να πάνε ακόμα πιο βαθιά» είπε σχετικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!