Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας
[Η Ναυτεμπορική]: Το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας

[Η Ναυτεμπορική]: Το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας

Του Γιάννη Καμπουράκη
gkamp@naftemporiki.gr

Σε υπόθεση του ενός, δηλαδή του Αλέξη Τσίπρα, εξελίσσεται ο μετασχηματισμός του ΣΥΡΙΖΑ και η επιχείρηση ανανέωσης του κόμματος.

Το νέο σήμα του κόμματος που παρουσίασε χθες ο κ. Τσίπρας από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, λέγεται ότι αποτέλεσε προσωπική απόφαση του κ. Τσίπρα, χωρίς – όπως γινόταν στο πρόσφατο παρελθόν για αντίστοιχα θέματα – να υπάρξει συζήτηση σε κάποιο κομματικό όργανο.

Το τετράλεπτο βίντεο που συνόδευσε την παρουσίαση του νέου σήματος επιβεβαίωσε όλες τις σχετικές πληροφορίες, περί καμπάνιας επικεντρωμένης αποκλειστικά στον κ. Τσίπρα και είναι σαφές ότι το βασικό μήνυμα που στέλνεται είναι πως στον νέο ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο «απόλυτος άρχων».

Είναι εντυπωσιακό αλλά σε όλα τα πλάνα που συνθέτουν το βίντεο των τεσσάρων λεπτών, πλάνα που περιλαμβάνουν και στιγμές από την τετραετή και πλέον κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει κανένα άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, παρά μόνον ο κ. Τσίπρας.

Σε προεκλογικές συγκεντρώσεις, σε επαφή με τον κόσμο, επαφές και συναντήσεις με διεθνείς ηγέτες. Παντού μόνο Τσίπρας.

Κάποιοι ήδη διακινούν ότι αυτό ήταν που έλειπε από τον κ. Τσίπρα, δηλαδή ένα σήμα ότι παίρνει το παιχνίδι επάνω του, αποφασίζει για τα πάντα και «κόβει» την παράδοση της συλλογικότητας του ΣΥΡΙΖΑ για να δείξει ποιος κάνει κουμάντο, αλλά και ότι ένα κόμμα δεν μπορεί να λειτουργήσει στην αρχή του «πρώτου μεταξύ ίσων».

Το βίντεο που έχει βασικό μήνυμα την επιχείρηση ανανέωσης του κόμματος δεν έχει καμία αναφορά ή εικόνα στον νέο γραμματέα, στον νέο εκπρόσωπο Τύπου, στους νέους τομεάρχες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!