Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Νέο νόμο για τη εργασία προανήγγειλε ο Κ. Χατζηδάκης – Οι προτεραιότητές του
[Η Ναυτεμπορική]: Νέο νόμο για τη εργασία προανήγγειλε ο Κ. Χατζηδάκης –  Οι προτεραιότητές του

[Η Ναυτεμπορική]: Νέο νόμο για τη εργασία προανήγγειλε ο Κ. Χατζηδάκης – Οι προτεραιότητές του

Στις προτεραιότητες που θέτει για το υπουργείο, αναφέρθηκε ο νέος υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, κατά την τελετή της παραλαβής του νέου χαρτοφυλακίου του από τον Γιάννη Βρούτση.

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής έγινε παρουσία του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Πάνου Τσακλόγλου, της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου και της νέας υφυπουργού Εργασίας, Μαρίας Συρεγγέλα, η οποία θα είναι στο εξής αρμόδια για τη δημογραφική πολιτική και την οικογένεια και μπήκε στην κυβέρνηση με τον ανασχηματισμό.

Αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα, ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε στην «αδιατάραχτη» φιλία του με τον Γιάννη Βρούτση και αναφέρθηκε επίσης και στο έργο που αφήνει πίσω του ο προκάτοχός του.

«Ο Γιάννης Βρούτσης θα υπηρετήσει την παράταξη από τον κρίσιμο ρόλο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, στον οποίο έχει δώσει και στο παρελθόν εξετάσεις με επιτυχία. Γιάννη, εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στην πορεία σου», δήλωσε ο νέος υπουργός.

Μιλώντας κατόπιν για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει ο κ. Χατζηδάκης είπε:

«Δεν μπορούμε -και ούτε θέλουμε- να έχουμε ανάπτυξη χωρίς κοινωνική συνοχή. Γι’ αυτό και η προτεραιότητα μας σε αυτό το υπουργείο θα είναι η υιοθέτηση πολιτικών που θα κινητροδοτούν την ανάπτυξη, αλλά την ίδια στιγμή θα υιοθετούν τα πιο σύγχρονα μέτρα κοινωνικής προστασίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!