Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Νέοι ασπρόμαυροι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές A3 από την Canon
[Η Ναυτεμπορική]: Νέοι ασπρόμαυροι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές A3 από την Canon

[Η Ναυτεμπορική]: Νέοι ασπρόμαυροι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές A3 από την Canon

Η Canon αποκαλύπτει τη σειρά imageRUNNER 2425, που αποτελείται από λειτουργικούς, αξιόπιστους και εύχρηστους ασπρόμαυρους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές A3.

Η νέα σειρά έρχεται να διαδεχτεί την best seller imageRUNNER 2520 και είναι εξοπλισμένη με βελτιωμένες δυνατότητες παραγωγικότητας και συνδεσιμότητας, προηγμένη ασφάλεια και χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας, γεγονός που καθιστά την imageRUNNER 2425 μια εξαιρετική προσθήκη στα μικρά και μεσαία γραφεία, με υψηλές απαιτήσεις εκτύπωσης και σάρωσης.

Η σειρά Canon imageRUNNER 2425 αποτελείται από είναι έξυπνες και ασφαλείς συσκευές, σχεδιασμένες με έναν στόχο: να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν το μερίδιο αγοράς και την κερδοφορία τους. Με την έξυπνη τεχνολογία και τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, οι επιχειρήσεις θα είναι σε θέση να επιταχύνουν την παραγωγικότητά τους, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα εκτύπωσης, αλλά και να αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο στις ευαίσθητες πληροφορίες και το κόστος εκτύπωσης.

«», λέει ο Dmytro Sirosh, Canon CEE. «».

Πώς μπορεί η σειρά imageRUNNER 2425 να επιταχύνει οποιαδήποτε επιχειρηματική διαδικασία;

Απλοποιημένη χρήση. Η πολυγλωσσική οθόνη στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και τα έξυπνα ενσωματωμένα βίντεο για εύκολη ρύθμιση των συσκευών βοηθούν τις επιχειρήσεις να επωφεληθούν από αυτές τις νέες συσκευές αμέσως. Επιπλέον, η σειρά imageRUNNER 2425 είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία Remote Service Operator Kit (RSOK) και Content Delivery System (CDS) που επιτρέπουν απλές απομακρυσμένες ενημερώσεις firmware.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!