Σάββατο, 4 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Νέες προκλήσεις από την Τουρκία: Μικρές εστίες φωτιάς στις Καστανιές- Παρενόχληση σκάφους στη Λέσβο
[Η Ναυτεμπορική]: Νέες προκλήσεις από την Τουρκία: Μικρές εστίες φωτιάς στις Καστανιές- Παρενόχληση σκάφους στη Λέσβο

[Η Ναυτεμπορική]: Νέες προκλήσεις από την Τουρκία: Μικρές εστίες φωτιάς στις Καστανιές- Παρενόχληση σκάφους στη Λέσβο

Ρίψη μεγάλου αριθμού δακρυγόνων από την τουρκική πλευρά εναντίον των Ελλήνων στρατιωτών

Επιμένει στην προσπάθεια τεχνητής έντασης- με κάθε μέσο- η Τουρκία, την ώρα που τα κράτη- μέλη της Ε.Ε. υπόσχονται ευρωπαϊκή ασπίδα προστασίας στα σύνορα.

Νέα επεισόδια στις Καστανιές του Έβρου. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει κοντά στις Καστανιές του Έβρου, καθώς λίγες δεκάδες ατόμων πλησίασαν τον φράχτη.

Πηγές του Μαξίμου ανέφεραν ότι από την τουρκική πλευρά βάζουν μόνοι τους φωτιές, προκειμένου να κατηγορήσουν εκ νέου την Ελλάδα ότι προσπαθεί να τους κάψει. Παράλληλα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι ελληνικές αρχές δείχνουν τη ρίψη μεγάλου αριθμού δακρυγόνων από την τουρκική πλευρά κατά των Ελλήνων στρατιωτών.

Οι ήχοι που ακούγονται στα βίντεο είναι αβολίδοτα και από τις δύο πλευρές. Όπως εξηγούν κυβερνητικές πηγές πρόκειται για κάτι που συμβαίνει συχνά και είναι μόνο για αποτροπή.

Ξεχωριστό βίντεο δείχνει επίσης πως η Τουρκία κλιμακώνει τις προκλήσεις και μέσω της ακτοφυλακής της, η οποία προχώρησε σε μια προκλητική παρενόχληση ελληνικού σκάφους στη Λέσβο με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος σύγκρουσης.

Να θυμίσουμε ότι το πρωί υπήρξε νέος γύρος έντασης στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Ομάδα ατόμων από την τουρκική πλευρά του φράχτη πέταξε και πάλι χημικά προς την ελληνική πλευρά, ενώ «αύρα» της ΕΛΑΣ προχώρησε σε ρίψη νερού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!