Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Νέα Ζηλανδία: Ανησυχία για κρούσμα χωρίς σύνδεση με το παρόν ξέσπασμα της πανδημίας
[Η Ναυτεμπορική]: Νέα Ζηλανδία: Ανησυχία για κρούσμα χωρίς σύνδεση με το παρόν ξέσπασμα της πανδημίας

[Η Ναυτεμπορική]: Νέα Ζηλανδία: Ανησυχία για κρούσμα χωρίς σύνδεση με το παρόν ξέσπασμα της πανδημίας

Η Νέα Ζηλανδία κατέγραψε 11 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην κοινότητα, καθώς οι υγειονομικοί αξιωματούχοι αγωνίζονται να βρουν μια σύνδεση μεταξύ μιας μυστηριώδους λοίμωξης που εμφανίστηκε στο Όκλαντ και της επιδημίας.

Το ξέσπασμα της εξαιρετικά μολυσματικής παραλλαγής Δέλτα στη Νέα Ζηλανδία έφτασε τα 879 την Παρασκευή. Η Παρασκευή σηματοδοτεί την έβδομη συνεχόμενη ημέρα που οι αριθμοί ήταν κάτω από 21. Η πτωτική τάση είναι ένα ενθαρρυντικό σημάδι ότι τα σκληρά μέτρα lockdown λειτουργούν, αλλά η συγκεκριμένη λοίμωξη προκαλεί ανησυχία στους ειδικούς.

Το υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε το βράδυ της Πέμπτης ότι η γυναίκα παρουσιάστηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Middlemore για ένα ζήτημα υγείας που δεν σχετίζεται με τον Covid-19. Δεν είχε κανένα σύμπτωμα και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις για τον έλεγχο Covid αρνητικά, υποδεικνύοντας ότι δεν είχε εκτεθεί σε κανέναν με τον ιό, ούτε είχε βρεθεί σε οποιοδήποτε σημείο ενδιαφέροντος.

Ενώ η γυναίκα ήταν στο νοσοκομείο, έκανε ένα τεστ Covid. Αφού πήρε εξιτήριο δύο ώρες αργότερα, της είπαν ότι το τεστ της βγήκε θετικό. Η ασθενής βρίσκεται σε απομονωμένη κατάσταση.

Όλα τα κρούσματα της Παρασκευής ήταν στο Όκλαντ, το οποίο παραμένει σε καραντίνα επιπέδου 4 έως την επόμενη εβδομάδα, με έξι από αυτές τις περιπτώσεις να μην έχουν επιδημιολογικά ακόμη σχέση με υπάρχοντα κρούσματα. Συνολικά υπήρχαν 29 περιπτώσεις χωρίς σύνδεση, συμπεριλαμβανομένης της λοίμωξης στο νοσοκομείο Middlemore.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!