Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Νέα στρατηγική συνεργασία μεταξύ Τράπεζας Πειραιώς και Microsoft
[Η Ναυτεμπορική]: Νέα στρατηγική συνεργασία μεταξύ Τράπεζας Πειραιώς και Microsoft

[Η Ναυτεμπορική]: Νέα στρατηγική συνεργασία μεταξύ Τράπεζας Πειραιώς και Microsoft

Όρθιοι από αριστερά, Δ. Μαυρογιάννης, Group Chief Operating Officer (COO) Τράπεζας Πειραιώς, J. P. Courtois, EVP & President, National Transformation Partnerships Microsoft Corp. Καθιστοί από αριστερά, Θ. Μιχαλόπουλος, CEO Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, Χρ. Μεγάλου, διευθύνων σύμβουλος (CEO) Τράπεζας Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς και η Microsoft προχωρούν σε νέα στρατηγική συνεργασία για την υποστήριξη του ψηφιακού μετασχηματισμού της Τράπεζας, την ενίσχυση της επιχειρησιακής της αποδοτικότητας, την παροχή νέων εξατομικευμένων πελατοκεντρικών υπηρεσιών και την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης.

Κοινή φιλοδοξία αυτής της συνεργασίας είναι η ενίσχυση της θέσης της Τράπεζας Πειραιώς, ως ενός χρηματοοικονομικού οργανισμού νέας γενιάς, που αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής για να παρέχει ανωτέρου επιπέδου τραπεζική εμπειρία και να επιτύχει τους επιχειρηματικούς και περιβαλλοντικούς της στόχους.

Αφετηρία του έργου αποτελεί η υπάρχουσα συμφωνία για τη μετάβαση της τεχνολογικής υποδομής της Τράπεζας Πειραιώς στο cloud, η οποία θα λειτουργήσει ως καταλύτης καινοτομίας και περαιτέρω ανάπτυξης με όχημα νέες, πρωτοπόρες και ασφαλείς τραπεζικές υπηρεσίες.

Το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν την Τρίτη στα γραφεία διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς, ο Χρήστος Μεγάλου, διευθύνων σύμβουλος (CEO) της Τράπεζας Πειραιώς, κι ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, διευθύνων σύμβουλος (CEO) της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, παρουσία του Jean-Philippe Courtois, Executive Vice President and President, National Transformation Partnerships της Microsoft, και του Δημήτρη Μαυρογιάννη, Group Chief Operating Officer (COO) της Τράπεζας Πειραιώς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!