Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Νέα σειρά gaming οθονών XG05 από την ViewSonic
[Η Ναυτεμπορική]: Νέα σειρά gaming οθονών XG05 από την ViewSonic

[Η Ναυτεμπορική]: Νέα σειρά gaming οθονών XG05 από την ViewSonic

Η ViewSonic παρουσίασε νέες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο της οικογένειας Elite, με την σειρά οθονών XG05. Τα νέα gaming προϊόντα και software παρέχουν την απόλυτη εμπειρία σε απαιτητικούς gamers, ενώ ικανοποιούν διάφορους τύπους setup και lifestyle.
Η σειρά XG05 απαρτίζεται από δύο monitors: το 24 ιντσών XG2405 και το 27 ιντσών XG2705 που επιτυγχάνουν την απόλυτη ισορροπία μεταξύ των απαραίτητων χαρακτηριστικών για ένα gaming monitor σε απόλυτα προσιτή τιμή. Οι δύο οθόνες διαθέτουν ανάλυση 1920×1080 (Full HD) και IPS πάνελ, χωρίς περιθώρια από τις τρεις πλευρές, για καθηλωτικό gaming πολλαπλών οθονών. Ενσωματώνουν επιπλέον ρυθμό ανανέωσης 144Hz, χρόνο απόκρισης 1ms (MPRT) και τεχνολογία AMD Radeon FreeSync.
Η τεχνολογία IPS, σε συνδυασμό με το ρυθμό ανανέωσης 144Hz και το χρόνο απόκρισης 1ms, προσφέρει στους gamers την ανταπόκριση και τα πλούσια χρώματα που χρειάζονται για την απόλυτη εμπειρία gaming. Με επιπλέον πλεονέκτημα τις ευρείες γωνίες θέασης, είναι ιδανικές για couch co-op, streamer setups και desktop stations πολλαπλών χρήσεων.
Ο χρόνος απόκρισης 1ms βοηθά επίσης στη δραστική μείωση του motion blur, τη σημαντική βελτίωση της ευκρίνειας της εικόνας κατά την κίνηση αριστερά και δεξιά, τη μείωση του blur, του ghosting και του smearing σε γρήγορα κινούμενα αντικείμενα. Ο ρυθμός ανανέωσης 144Hz παρέχει έλεγχο επιπέδου esports, διασφαλίζοντας ομαλή εμπειρία gaming.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!