Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. του ΟΣΕ – Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Σπ. Πατέρας
[Η Ναυτεμπορική]: Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. του ΟΣΕ – Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Σπ. Πατέρας

[Η Ναυτεμπορική]: Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. του ΟΣΕ – Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Σπ. Πατέρας

. Σπυρίδων Πατέρας

Συγκροτήθηκε σε σώμα, σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, υπό την προεδρεία του νέου προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου, Σπυρίδωνα – Κλεάρχου Πατέρα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. (ΟΣΕ).

Ειδικότερα, η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος Σπυρίδων – Κλέαρχος Πατέρας, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος & εκτελεστικό μέλος Αθανάσιος Κοτταράς, μέλη Κωνσταντίνος Καραπαναγιώτης, Γεράσιμος Κατσιγιάννης, Δημήτριος Γιαννουλάκης, Κωνσταντίνος Ταγγίρης, Αθανάσιος Λεβέντης εκπρόσωπος των εργαζομένων. Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ολοκληρώνεται στις 24.10.2024.

Με την ανάληψη των καθηκόντων του, ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, Σπυρίδων Πατέρας εξέφρασε την ισχυρή του βούληση και διάθεση για την επίτευξη των στόχων που καλείται να υλοποιήσει και ζήτησε από τους εργαζόμενους αλλά και όλους όσους σχετίζονται και ενδιαφέρονται για τον ελληνικό σιδηρόδρομο να συνταχθούν πίσω από αυτήν τη προσπάθεια για την αναμόρφωση του.

Αναφέρθηκε ακόμη στις ευκαιρίες ανάπτυξης που παρουσιάζονται για τον ελληνικό σιδηρόδρομο με το άνοιγμα της αγοράς κυρίως στις εμπορευματικές και τις διευρωπαικές μεταφορές.

Παραθέτοντας τις προτεραιότητες της θητείας του, ο κ. Πατέρας ανέφερε ότι, αυτές είναι η αναβάθμιση του υπάρχοντος δικτύου, ο εκσυγχρονισμός των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων τόσο στο επιβατικό όσο και στο σιδηροδρομικό σκέλος τους, η ολοκλήρωση των νέων σιδηροδρομικών συνδέσεων των λιμένων με την ενδοχώρα, η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας προς δημιουργία πράσινου σιδηροδρομικού ενεργειακού δικτύου και άλλων δράσεων αλλά και η ανάπτυξη των τουριστικών δρομολογίων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!