Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Νέα πρότυπα συνεργασίας των αμερικανικών εταιρειών με τη Huawei
[Η Ναυτεμπορική]: Νέα πρότυπα συνεργασίας των αμερικανικών εταιρειών με τη Huawei

[Η Ναυτεμπορική]: Νέα πρότυπα συνεργασίας των αμερικανικών εταιρειών με τη Huawei

Το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ επιβεβαίωσε την πρόταση του για τροποποίηση των κανόνων οι οποίοι θα επιτρέψουν στις αμερικανικές εταιρείες να συνεργαστούν με την Huawei.

H συνεργασία αυτή μεταξύ της Huawei και των εταιρειών με έδρα στις ΗΠΑ έχει ως βασικό της στόχο τον σαφή καθορισμό των προτύπων βάσει των οποίων θα μπορεί να γίνει η μεταξύ τους επικοινωνία, συναλλαγή και συνεργασία. Το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ θέλει να διευκολύνει τον τομέα των τηλεπικοινωνιών δημιουργώντας το υπόβαθρο πάνω στο οποίο θα μπορούν να σχεδιαστούν τα μελλοντικά βήματα της ανάπτυξης του 5G, των αυτόνομα κινούμενων οχημάτων, της Τεχνητής Νοημοσύνης και άλλων τομέων τεχνολογικής αιχμής.

Αρχικά, τα πρότυπα θα πρέπει να καθοριστούν με έναν ανοικτό, δίκαιο και αμερόληπτο τρόπο ενώ ταυτόχρονα θα ενθαρρύνεται η συμμετοχή προμηθευτών, επιστημονικών ερευνητικών ιδρυμάτων, βιομηχανιών και άλλων φορέων παγκόσμιου βεληνεκούς. Η συνεισφορά και ο παραγωγικός διάλογος θα προωθήσουν καλύτερα τη διαμόρφωση τεχνικών προτύπων και θα ενθαρρύνουν την υγιή ανάπτυξη της βιομηχανίας και της παγκόσμιας οικονομίας.

Η Huawei ξεκαθαρίζει ότι διατηρεί την ίδια και αμετάβλητη στάση σε αυτά τα θέματα, ενώ τα στελέχη της σημειώνουν σε όλους τους τόνους ότι η εταιρεία θα επιθυμούσε να συνεχίσει με ειλικρίνεια τον διάλογο αναφορικά με τα πρότυπα για τις νέες τεχνολογίες με τους ομολόγους της, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στις ΗΠΑ, «συμβάλλοντας στην τεχνολογική πρόοδο της κοινωνίας εν γένει», όπως τονίζουν χαρακτηριστικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!