Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Νέα οθόνη Philips 4K UHD με εντυπωσιακά χρώματα και ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων
[Η Ναυτεμπορική]: Νέα οθόνη Philips 4K UHD με εντυπωσιακά χρώματα και ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων

[Η Ναυτεμπορική]: Νέα οθόνη Philips 4K UHD με εντυπωσιακά χρώματα και ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων

Η νέα οθόνη Philips 288E2UAE (28 ιντσών/71,1 εκ), με 1,07 δισεκατομμύριο χρώματα, μεταφορά δεδομένων USB 3.2 SuperSpeed, και λεπτή, ελκυστική σχεδίαση, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους καταναλωτές που αναζητούν κομψή εμφάνιση και απόδοση επαγγελματικού επιπέδου για ψυχαγωγία και εργασία.
Όσον αφορά την υψηλή ανάλυση, τις λεπτομέρειες, και τις εικόνες, κανένας συμβιβασμός δεν είναι αποδεκτός. Οι χρήστες αναμένουν την καλύτερη εμπειρία από κάθε οθόνη που χρησιμοποιούν, είτε είναι ένα smartphone είτε μία τηλεόραση. Όταν ξοδεύουμε πολλές ώρες μπροστά από μία οθόνη υπολογιστή, αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία στις καθημερινές μας εργασίες.
Η νέα οθόνη Philips 288E2UAE προσφέρει εικόνες ανάλυσης UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160), τεχνολογία UltraWide, και 1,07 δισεκατομμύριο χρώματα. Κάθε χρώμα ζωντανεύει και κάθε λεπτομέρεια ενισχύεται, αποδίδοντας με ακρίβεια τις εικόνες, τα βίντεο και τα υπολογιστικά φύλλα. Η νέα 28 ιντσών οθόνη διαθέτει επίσης τεχνολογία ευρείας θέασης IPS LED και SmartContrast για πλούσιες μαύρες λεπτομέρειες, προσφέροντας την κορυφαία εμπειρία θέασης που αναμένουν οι χρήστες από μία οθόνη Philips. Και όταν οι εργασίες είναι πολλαπλές και πολύπλοκες, οι χρήστες μπορούν να βασίζονται στην τεχνολογία MultiView για ταυτόχρονη σύνδεση δύο συσκευών, όπως ένας Η/Υ και ένα notebook.
Για εργασία, ψυχαγωγία και κάθε άλλη εργασία, οι χρήστες θέλουν ταχύτητα και ευκολία στη χρήση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!