Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Νέα αναβολή στις εκλογές της ΕΠΟ
[Η Ναυτεμπορική]: Νέα αναβολή στις εκλογές της ΕΠΟ

[Η Ναυτεμπορική]: Νέα αναβολή στις εκλογές της ΕΠΟ

Την μετάθεση της ημερομηνίας εκλογών της ΕΠΟ αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, με αφορμή τα μέτρα που εξακολουθούν να λαμβάνονται για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Οι αρχαιρεσίες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μετατίθενται κατά ένα μήνα, από τις 19 Φεβρουαρίου για τις 19 Μαρτίου, χωρίς να είναι βέβαιο ότι και τότε θα καταστεί εφικτή η πραγματοποίηση της Γ.Σ. με φυσική παρουσία των αντιπροσώπων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Αποφασίστηκε η ματαίωση της προγραμματισμένης για τις 19 Φεβρουαρίου 2021 Τακτικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, για λόγους ανωτέρας βίας και ειδικότερα λόγω της επιβολής των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, στο σύνολο της Επικράτειας.

Η Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 και ώρα 10.00, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης. Με την ίδια απόφαση εξουσιοδοτείται επίσης η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις σε περίπτωση επέκτασης της ισχύος των προαναφερθέντων μέτρων».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!