Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Μπογδάνος: Τανκς στην ΕΡΤ, διαδήλωση με Κασιδιάρη και στοχοποίηση ανηλίκων
[Η Ναυτεμπορική]: Μπογδάνος: Τανκς στην ΕΡΤ, διαδήλωση με Κασιδιάρη και στοχοποίηση ανηλίκων

[Η Ναυτεμπορική]: Μπογδάνος: Τανκς στην ΕΡΤ, διαδήλωση με Κασιδιάρη και στοχοποίηση ανηλίκων

Toy Μιχάλη Χατζηκωνσταντίνου

Κάθε προηγούμενο ακρότητας για βουλευτή κόμματος του δημοκρατικού τόξου ξεπέρασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διακινώντας στο διαδίκτυο τα προσωπικά δεδομένα μαθητών νηπιαγωγείου. Όμως η πρόσφατη ενέργεια του γαλάζιου βουλευτή δεν είναι η πρώτη που προκαλεί σάλο στην κοινή γνώμη και έντονες αντιδράσεις στις περισσότερες πτέρυγες της Βουλής ενώ δοκιμάζει ταυτόχρονα τα όρια της ανοχής της ΝΔ που τον διατηρεί στις τάξεις της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας.

Ακολουθούν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις δηλώσεων και συμπεριφορών οι οποίες τον έφεραν στην επικαιρότητα, όχι για θετικούς λόγους:

- Τον Φεβρουάριο του 2019 ο κ. Μπογδάνος συντάχθηκε σε συζήτηση στο twitter με προφίλ χρυσαυγίτη που ανέφερε ότι περίμενε να χάσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ για να εισβάλουν τα τανκς στην ΕΡΤ. «Ψηφίστε σωστά και το’ χουμε» τον προέτρεψε επί λέξει προκαλώντας κύμα αντιδράσεων. Η επίμαχη αναφορά ενόχλησε και τη ΝΔ με την τότε Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, να ανακοινώνει ότι ο κ. Μπογδάνος δεν επρόκειτο να είναι υποψήφιος με τη γαλάζια παράταξη εξαιτίας των συγκεκριμένων δηλώσεών του. «Συμπεριφορές σαν του Μπογδάνου είναι ξένες στη ΝΔ» είχε πει τότε η κυρία Σπυράκη αλλά λίγους μήνες αργότερα η ηγεσία του κόμματος άλλαξε γνώμη και του πρότεινε να κατέλθει υποψήφιος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!