Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μπακογιάννης: Η Αθήνα έτοιμη να υποδεχθεί ξανά τους επισκέπτες της
[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μπακογιάννης: Η Αθήνα έτοιμη να υποδεχθεί ξανά τους επισκέπτες της

[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μπακογιάννης: Η Αθήνα έτοιμη να υποδεχθεί ξανά τους επισκέπτες της

«Αυτή είναι η στιγμή της Αθήνας» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε την Τετάρτη με τον γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού Zurab Pololikashvili και τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
«Η Αθήνα επιστρέφει στην καθημερινότητα με ασφάλεια και είναι έτοιμη να υποδεχθεί ξανά τους επισκέπτες της», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων.Ο κ. Pololikashvili, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην ελληνική πρωτεύουσα στο πλαίσιο της 66ης Συνάντησης της επιτροπής του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για την Ευρώπη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου, «αναφέρθηκε στη διαρκή προσπάθεια από πλευράς του οργανισμού για τη διαμόρφωση περισσότερων «έξυπνων πόλεων» ανά τον κόσμο, και απέδωσε τα εύσημα στην Αθήνα για το σημαντικό έργο που έχει υλοποιηθεί προς αυτή την κατεύθυνση».
Ο γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, Zurab Pololikashvili, υπογράμμισε, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, την ανάγκη για άμεση επιστροφή στα ταξίδια, προσθέτοντας ότι ο εμβολιασμός αποτελεί καταλυτικό παράγοντα για να επιτευχθεί ο στόχος.

«Είναι πρόκληση για την Αθήνα να προσφέρει στους επισκέπτες της την εικόνα μιας πόλης που τηρεί τους κανόνες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα», ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων, ενώ, καταθέτοντας τη δική του εμπειρία από τα ταξίδια στο εξωτερικό, σημείωσε πως συγκριτικά η Ελλάδα παραμένει πολύ αφοσιωμένη στην τήρηση των μέτρων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!