Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Μόνο με καθήμενους θα λειτουργούν οι χώροι διασκέδασης από τις 8 Ιουλίου
[Η Ναυτεμπορική]: Μόνο με καθήμενους θα λειτουργούν οι χώροι διασκέδασης από τις 8 Ιουλίου

[Η Ναυτεμπορική]: Μόνο με καθήμενους θα λειτουργούν οι χώροι διασκέδασης από τις 8 Ιουλίου

Μόνο με καθήμενους και με τους κανόνες χωρητικότητας και με τους κανόνες που είχε ορίσει το υπουργείο Ανάπτυξης θα λειτουργούν από την Πέμπτη 8 Ιουλίου οι χώροι εστίασης και διασκέδασης, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαραδαλιάς.

Όπως ανέφερε, στις επιχειρήσεις που θα παραβιάσουν το μέτρο, θα μπαίνει πρόστιμο (2.000 ή 5.000 ευρώ ανάλογα τα τετραγωνικά) και λουκέτο για μια εβδομάδα από την πρώτη κιόλας παράβαση, ενώ σε περίπτωση υποτροπής, το λουκέτο θα είναι για 15 ημέρες και το πρόστιμο 10.000 ευρώ. Σε περίπτωση δεύτερης υποτροπής, θα αφαιρείται η άδεια.

Έκκληση προς τους νέους να σπεύσουν να εμβολιαστούν.

Η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων ειδικά στους νέους, οδήγησε την Κυβέρνηση σε αυτή την απόφαση, όπως τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς, ενημερώνοντας ότι οι νέοι έχουν δικαίωμα παραλαβής τεσσάρων self test δωρεάν για τον μήνα Ιούλιο, τα οποία θα πρέπει να αξιοποιήσουν καθώς από αυτά εντοπίζονται σχεδόν τα μισά κρούσματα.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων είναι στα 27 έτη και το 99% όσων καταλήγουν είναι ανεμβολίαστοι.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά:

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!