Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Εις Μνήμην Έλλης Παπαγεωργακοπούλου
[Η Ναυτεμπορική]: Εις Μνήμην Έλλης Παπαγεωργακοπούλου

[Η Ναυτεμπορική]: Εις Μνήμην Έλλης Παπαγεωργακοπούλου

Στο πλευρό του ανήλικου παιδιού της Έλλης Παπαγεωργακοπούλου, της καταξιωμένης σκηνογράφου και ενδυματολόγου που έφυγε πριν λίγες ημέρες τόσο ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή, στέκονται οι καλλιτέχνες – φίλοι της πιστεύοντας ακράδαντα πως αυτός είναι ο ιδανικότερος τόπος για να τιμήσουν τη μνήμη της. Και σε αυτή την ιερή προσπάθεια μάς καλούν να γίνουμε όλοι συμπαραστάτες, με τον τρόπο που ο καθένας μπορεί.

Πέντε Έλληνες σκηνοθέτες, ο Ντένης Ηλιάδης, ο Νίκος Καραθάνος, η Λένα Κιτσοπούλου, ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Θωμάς Μοσχόπουλος, με τους οποίους η Έλλη είχε συνεργαστεί στενά και συνδεόταν μαζί τους με ειλικρινή σχέση φιλίας, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να ανοίξουν έναν λογραριασμό όπου μπορεί όποιος επιθυμεί να καταθέσει χρήματα για την ανατροφή του παιδιού της.

Οι ίδιοι αναφέρουν χαρακτηριστικά σε σχετικό σημείωμά τους: «Η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου έφυγε πρόωρα από κοντά μας αφήνοντας μεγάλο κενό στο θέατρο, το σινεμά, τους συναδέλφους και τους ανθρώπους της. Αφήνει επίσης πίσω της ένα μικρό παιδί.

Στόχος μας είναι το παιδί να μεγαλώσει με την μνήμη της Έλλης ζωντανή μέσα από τις ιστορίες των φίλων και συνεργατών της, όσο και από τις ταινίες και τις παραστάσεις που σημάδεψαν την καριέρα της και όλους εμάς.

Σκοπός μας το παιδί να μην νοιώσει μεγαλύτερο κενό στη ζωή του από αυτό το ήδη τεράστιο που αφήνει η απώλεια της μητέρας του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!