Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Η MMD λανσάρει την επαγγελματική οθόνη Philips 346P1CRH
[Η Ναυτεμπορική]: Η MMD λανσάρει την επαγγελματική οθόνη Philips 346P1CRH

[Η Ναυτεμπορική]: Η MMD λανσάρει την επαγγελματική οθόνη Philips 346P1CRH

Η MMD ανακοίνωσε το λανσάρισμα της 34 ιντσών LCD κυρτής οθόνης Philips 346P1CRH, που προσφέρει πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας, όπως ενσωματωμένη USB-C docking θύρα, διακόπτη KVM, καθώς και ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών και καινοτομιών που ενισχύουν την άνεση του χρήστη και εξασφαλίζουν την πιο παραγωγική, ευχάριστη ημέρα στο γραφείο.

Αναφορικά με τη συνδεσιμότητα, η οθόνη Philips 346P1CRH τα έχει όλα. Εξοπλισμένη με DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, HDCP 2.2, και RJ45, διαθέτει επίσης μία ενσωματωμένη USB-C docking θύρα με παροχή ισχύος. Οι χρήστες μπορούν απλά και εύκολα να συνδέσουν όλα τα περιφερειακά τους στην οθόνη, εξαλείφοντας την ακαταστασία των καλωδίων, φορτίζοντας παράλληλα τον φορητό τους υπολογιστή με μια απλή, αναστρέψιμη USB-C υποδοχή που τους επιτρέπει επίσης να παρακολουθούν βίντεο υψηλής ανάλυσης, να μεταφέρουν αρχεία σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες, και πολλά περισσότερα.

Χάρη στην τεχνολογία MultiView, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τη διπλή σύνδεση και την προβολή για να εργάζονται ταυτόχρονα με πολλαπλές συσκευές, όπως έναν σταθερό και έναν φορητό υπολογιστή, ενώ ένας MultiClient Integrated KVM διακόπτης τους επιτρέπει να ελέγχουν δύο χωριστούς υπολογιστές με ένα απλό set up οθόνης – πληκτρολογίου – ποντικιού και τους παρέχει τη δυνατότητα εναλλαγής πηγών με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η Philips 346P1CRH προσφέρει στους χρήστες την οπτική ευχαρίστηση των εικόνων CrystalClear με ανάλυση QHD 3440 x 1440 για εξαιρετικά καθαρή, ζωντανή ποιότητα εικόνας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!