Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: MLS: Ο Ν. Γεωργιάδης αναλαμβάνει CEO
[Η Ναυτεμπορική]: MLS: Ο Ν. Γεωργιάδης αναλαμβάνει CEO

[Η Ναυτεμπορική]: MLS: Ο Ν. Γεωργιάδης αναλαμβάνει CEO

O Νάρκισος (Νάσσος) Γεωργιάδης αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου και εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου στην εταιρεία MLS Πληροφορική, με ισχύ από τις 2 Ιουνίου 2020.

Υπό τον νέο του ρόλο, ο κ. Γεωργιάδης θα έχει τη συνολική ευθύνη για τη στρατηγική και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας.

Ο Νάσσος Γεωργιάδης διαθέτει εμπειρία άνω των 20 ετών στη διοίκηση μεγάλων βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων σε πολυεθνικούς και εισηγμένους ομίλους, με έδρα την Ελλάδα, τη Γερμανία και την Ιταλία, όπως εταιρίες του ομίλου Daimler, Όμιλος Ελληνική Υφαντουργία και τελευταία Folli Follie και ΕΥΑΘ Α.Ε.. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, όπως υπενθυμίζει σχετική ανακοίνωση, έχει εκπονήσει και υλοποιήσει με επιτυχία πολλά σημαντικά προγράμματα στρατηγικής κι εταιρικού μετασχηματισμού για διεθνείς ομίλους, και κυβερνήσεις σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική.

Με την προσθήκη του κ. Γεωργιάδη, ενισχύεται σημαντικά η διοικητική ομάδα της εταιρείας. Εκτελεστικός πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της MLS Πληροφορική παραμένει ο ιδρυτής της, Ιωάννης Καματάκης, ο οποίος θα συνεχίζει να στηρίζει την εταιρεία και τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο, με εστίαση σε ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!