Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Να ψηφίσουν όλα τα κόμματα την κύρωση του έργου Ε-65
[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Να ψηφίσουν όλα τα κόμματα την κύρωση του έργου Ε-65

[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Να ψηφίσουν όλα τα κόμματα την κύρωση του έργου Ε-65

Κάλεσμα σε όλα τα κόμματα να ψηφίσουν την κύρωση του έργου Ε-65 απηύθυνε, από το βήμα της Βουλής, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συζήτηση για την κύρωση της συμφωνίας για την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος Ε-65.

Όπως τόνισε, «ανάπτυξη για όλους και δουλειές για όλους. Τα μεγάλα έργα δεν ανήκουν σε κυβερνήσεις, αλλά στον ελληνικό λαό, καθώς η εκκίνηση, η δρομολόγηση και η ολοκληρώση τους συμβαίνει συχνά να συμπίπτουν με διαφορετικές κυβερνήσεις. Για τον Ε – 65 δεν μπορώ να μην αναφέρω πως δημοπρατήθηκε επί κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρα και κάποια τμήματα του ολοκληρώθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ. Η δική μας κυβέρνηση θέλει να υπερηφανεύεται πως θέλει να κάνει το καλό καλύτερο. Δεν είναι η ώρα για απολογισμούς, αλλά για αισιόδοξους προγραμματισμούς. Καλώ την εθνική αντιπροσωπεία, όλα τα κόμματα, να ψηφίσουμε την κύρωση του έργου γιατί ο Ε – 65 είναι ένας νέος δρόμος, που ανοίγει νέους δρόμους για την πατρίδα μας» είπε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε πως «τέτοιες ημέρες το 1881 η Θεσσαλία γιόρταζε την ένωσή της με το νεαρό τότε ελληνικό κράτος. Σήμερα, 140 χρόνια μετά, η ίδια περιφέρεια γνωρίζει ακομή μία ενσωμάτωση, αναπτυξιακή αυτή τη φορά με τον αυτοκινητόδρομο Ε -65».

Όπως συνέχισε, «αποτελεί μία επιλογή που ενώνει δυναμικά τη χώρα και συμπίπτει με την πανηγυρική έγκριση του Σχεδίου Ελλάδα 2.0 από το Ecofin.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!