Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Κερδίζουμε το στοίχημα να θεραπεύσουμε τις πληγές του «Ιανού»
[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Κερδίζουμε το στοίχημα να θεραπεύσουμε τις πληγές του «Ιανού»

[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Κερδίζουμε το στοίχημα να θεραπεύσουμε τις πληγές του «Ιανού»

«Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα μεγάλο αναπτυξιακό άλμα. Και σε αυτό ο πρωτογενής τομέας θα πρέπει να είναι πρωταγωνιστής. Αυτή η κυβέρνηση κρίνεται περισσότερο από τα έργα και λιγότερο από τα λόγια. Δεν θα σας λέμε πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να κάνουμε. Δεν θα μπορούμε να λέμε ναι σε όλα τα αιτήματα, αλλά στα δίκαια αιτήματα για τα οποία δεσμευόμαστε ότι θα υλοποιήσουμε, να είστε σίγουροι ότι αυτό το οποίο λέμε είμαστε σε θέση να το κάνουμε» είπε ο πρωθυπουργός, σε σύσκεψη που είχε στα Φάρσαλα με νέους αγρότες κι εκπροσώπους των τοπικών φορέων στο δημαρχείο της πόλης.

Στη διάρκεια της σύσκεψης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει για το πλέγμα των έργων που έγιναν και συνεχίζονται για την αποκατάσταση των ζημιών από τον «Ιανό», αλλά και για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου σε όλη τη χώρα. Οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων ευχαρίστησαν τον πρωθυπουργό για την άμεση, όπως είπαν, ανταπόκριση στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τον «Ιανό».

«Η ανάπτυξη θα αφορά όλους τους Έλληνες»

Αναφερόμενος στις ανακοινώσεις στην ομιλία του στη ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγησε το συνολικότερο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής. «Η ανάπτυξη σημαίνει παραπάνω πλούτος για τη χώρα. Σημαίνει περισσότερα δημοσιονομικά περιθώρια και μας επιτρέπει να κάνουμε πράξη την κεντρική μας προεκλογική δέσμευση ότι η ανάπτυξη την οποία θα δρομολογήσουμε θα αφορά όλους τους Έλληνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!