Τρίτη, 7 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Το Δώρο Πάσχα θα καταβληθεί κανονικά
[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Το Δώρο Πάσχα θα καταβληθεί κανονικά

[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Το Δώρο Πάσχα θα καταβληθεί κανονικά

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα, που λαμβάνονται με αυστηρότητα και δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού έστειλε ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του.«Διακρίνω εφησυχασμό και δεν θα το ανεχτώ» υπογράμμισε. Διαβεβαίωσε ότι το Δώρο Πάσχα θα καταβληθεί στο ακέραιο, ενώ ανακοίνωσε ότι θα δοθεί και έκτακτο δώρο στους «ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές».

«Θα το επαναλάβω όσο πιο απλά γίνεται: Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας. Πήραμε νωρίτερα από άλλες χώρες δραστικά μέτρα για να μειώσουμε τη διάδοση του ιού, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα πόσο αποτελεσματικά θα είναι. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές και για τη χώρα μας. Είναι στο χέρι μας να αποδειχθούν σκληρές και περίπλοκες αλλά όχι εφιαλτικές. Σας ζητώ, λοιπόν, να μη γκρεμίσουμε τώρα όλα όσα χτίσαμε το τελευταίο διάστημα», προσθέτοντας: «Στην Ιταλία δεν έχουν φέρετρα να θάψουν τους νεκρούς τους. Κι όμως εδώ διακρίνω, από ορισμένους, έναν αδικαιολόγητο εφησυχασμό. Δεν θα τον ανεχτώ»

Σημείωσε πως έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι ότι η επιστήμη θα αντιμετωπίσει αυτή την πανδημία νωρίτερα από ό,τι αναμέναμε, είπε ο πρωθυπουργός. Αλλά για τους επόμενους μήνες δεν θα υπάρξει καμιά μαγική λύση.

«Θα στηριχθούμε στις δυνάμεις του Εθνικού Συστήματος Υγείας, το οποίο ενισχύεται με ταχύτατους ρυθμούς: Προσθέτουμε κλίνες και κρεβάτια εντατικής, αγοράζουμε αναπνευστήρες και αναλώσιμα. Και προσλαμβάνουμε 2.000 νοσηλευτές και ειδικούς γιατρούς» είπε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!