Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: ΜεΡΑ 25: Σκληρή κριτική σε κυβέρνηση και στελέχη της για την αντιμετώπιση της πανδημίας
[Η Ναυτεμπορική]: ΜεΡΑ 25: Σκληρή κριτική σε κυβέρνηση και στελέχη της για την αντιμετώπιση της πανδημίας

[Η Ναυτεμπορική]: ΜεΡΑ 25: Σκληρή κριτική σε κυβέρνηση και στελέχη της για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης και στελεχών της για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το δεύτερο κύμα της πανδημίας άσκησε με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜεΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Όπως αναφέρει, «ο ένας υφυπουργός κοινώνησε τυχαία, ο άλλος – ο καθ’ ύλην αρμόδιος κιόλας – φίλησε ράσο και όχι χέρι παπά , την ίδια στιγμή οι πολίτες στοιβάζονται στα μέσα μαζικής μεταφοράς με την αραιή συχνότητα των δρομολογίων, ενώ αλαλούμ επικρατεί για τον αριθμό των υπαρκτών ΜΕΘ. Φυσικά, για όλα αυτά κατά την κυβέρνηση ευθύνονται οι πολίτες, ιδίως οι νέοι και οι μετανάστες. Πρόκειται για ατομική ευθύνη, με την οποία οι κυβερνητικοί χειρισμοί δεν έχουν καμία απολύτως σχέση» τονίζει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 και υπογραμμίζει:

«Η κατάσταση δυστυχώς γίνεται όλο και χειρότερη. Οι πολίτες και το σύστημα υγείας έχουν αφεθεί στο έλεος της πανδημίας και οι επιτελείς του κ. Μητσοτάκη το μόνο που κάνουν μαζί με τον ίδιο και τα φίλα προσκείμενα μέσα τους, είναι να κουνούν εξοργιστικά το δάχτυλο. Ως εδώ όμως πια, η κυβέρνηση θα αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της;» διερωτάται ο κ. Κριθαρίδης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!