Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Μεγάλος Περίπατος: Αυξάνεται το «κοινό» του
[Η Ναυτεμπορική]: Μεγάλος Περίπατος: Αυξάνεται το «κοινό» του

[Η Ναυτεμπορική]: Μεγάλος Περίπατος: Αυξάνεται το «κοινό» του

Όλο και περισσότεροι πεζοί και ποδηλάτες αποφασίζουν να κάνουν την επίσκεψή τους στους δρόμους της Αθήνας που αν και σε πιλοτική ακόμα περίοδο, έχουν αρχίσει να δείχνουν την εικόνα του Μεγάλου Περιπάτου.

Η Βασιλίσσης Όλγας, το Σύνταγμα και η Πανεπιστημίου, με τις προσωρινές παρεμβάσεις που έγιναν υποδέχονται ήδη το πρώτο τους «κοινό».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηνών, διανύουμε την πιλοτική περίοδο της εξέλιξής του Περιπάτου που θα οδηγήσει μετά από λίγους μήνες στην έναρξη των έργων τα οποία θα αναδείξουν την νέα εικόνα της Αθήνας με τις μόνιμες παρεμβάσεις.

Έτσι, πέρα από τα Σαββατοκύριακα, που πολλοί επιλέγουν να δουν από κοντά τις αλλαγές στην Πανεπιστημίου, έχει αυξηθεί ο αριθμός εκείνων που καθημερινά επιλέγουν την διαδρομή της για την εξυπηρέτησή τους. Είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο αυτής της πρώτης φάσης του Μεγάλου Περιπάτου και αποτελεί πυξίδα για την έκταση των παρεμβάσεων στις επόμενες φάσεις του έργου που είναι και οι πιο σημαντικές.

Είναι χαρακτηριστική η εικόνα των πολιτών που άρχισαν να χρησιμοποιούν τον ποδηλατόδρομο της Πανεπιστημίου για να κατευθυνθούν προς τη νέα πλατεία της Ομόνοιας αλλά και εκείνων που απολαμβάνουν τον καλοκαιρινό περίπατό τους, κυρίως τις απογευματινές ώρες.

Για πρώτη φορά στη χώρα μας, οι πολίτες έρχονται σε επαφή με την καθημερινή εξέλιξη ενός έργου μέσα από την προσωρινή εφαρμογή του, σε μία περίοδο δοκιμής, για να έχουν άποψη και αίσθηση μέχρι την τελική μορφή του Μεγάλου Περιπάτου που θα είναι πολύ διαφορετική από την σημερινή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!