Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Μέχρι 5 Μαρτίου η προθεσμία για τον διαγωνισμό PowerUp! Challenge του EIT InnoEnergy
[Η Ναυτεμπορική]: Μέχρι 5 Μαρτίου η προθεσμία για τον διαγωνισμό PowerUp! Challenge του EIT InnoEnergy

[Η Ναυτεμπορική]: Μέχρι 5 Μαρτίου η προθεσμία για τον διαγωνισμό PowerUp! Challenge του EIT InnoEnergy

Πλησιάζει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στο EIT InnoEnergy PowerUp! Challenge. Η πρωτοβουλία λειτουργεί ως πύλη για καινοτόμες επιχειρήσεις σε όλα τα στάδια ανάπτυξής τους να αξιοποιήσουν τη μοναδική προσφορά υπηρεσιών της InnoEnergy.

Ως συν-δημιουργός, επενδυτής και βιομηχανικός καταλύτης, η InnoEnergy βοηθά επιχειρηματίες και επιχειρήσεις να υλοποιήσουν τις μοναδικές ιδέες τους υποστηρίζοντάς τους να τις προωθήσουν στην αγορά, να τις αναβαθμίσουν και να επεκτείνουν το αποτύπωμα των επιχειρήσεων τους παγκοσμίως.

Οι συμμετέχοντες χρειάζεται να οριστικοποιήσουν και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 5 Μαρτίου 2020 διαδικτυακά στη διεύθυνση https://powerup.innoenergy.com για να ενταχθούν στο μοναδικό δίκτυο της InnoEnergy. Σε περίπτωση που επιλεγούν, η επαγγελματική ομάδα της InnoEnergy βοηθά τις επιχειρήσεις (νεοφυείς επιχειρήσεις, scale-ups και ΜμΕ) να αποκομίσουν έσοδα από τις ιδέες τους και να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στις διεθνείς αγορές. Τα κύρια θεματικά πεδία είναι η ενέργεια, η κινητικότητα, το cleantech, οι έξυπνες πόλεις, αλλά η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλες τις καινοτόμες ιδέες. Οι εταιρείες που έχουν επιλεγεί έχουν την ευκαιρία να λάβουν σημαντική χρηματοδότηση πολλών εκατομμυρίων ευρώ μέσω επενδυτών.

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια η Pleione Energy και η Recytrust έχουν λάβει υποστήριξη από την InnoEnergy. Η Pleione Energy κατέκτησε τη 2η θέση στον αντίστοιχο διαγωνισμό του 2016, λαμβάνοντας χρηματικό έπαθλο αξίας 5.000 ευρώ, ενώ η InnoEnergy επένδυσε στη Recytrust μέσω του επιχειρηματικού επιταχυντή της InnoEnergy Highway.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!