Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Market Beat: Με την ΕΚΤ στα καλύτερά της και την αντίσταση στις 680, θα μετρήσουν τα διεθνή
[Η Ναυτεμπορική]: Market Beat: Με την ΕΚΤ στα καλύτερά της και την αντίσταση στις 680, θα μετρήσουν τα διεθνή

[Η Ναυτεμπορική]: Market Beat: Με την ΕΚΤ στα καλύτερά της και την αντίσταση στις 680, θα μετρήσουν τα διεθνή

Στο άλμα των δεικτών στην Ευρώπη η Αθήνα απάντησε με μια ακόμα ανοδική σύνοδο που στο τέλος της όμως αντί του ανοδικού κρεσέντο είχαμε κλείσιμο 1,85 μονάδες ψηλότερα από το ελάχιστο και 3,4 μονάδες πιο χαμηλά από το ανώτερο μέρας. Η ζώνη ανάμεσα στις 670 και 680 μονάδες ήταν ζώνη αντίστασης και πιθανά για αυτό οι συναλλαγές είχαν ασθενές ανοδικό αποτέλεσμα. Ο πανευρωπαϊκός Stoxx Europe 600 ήταν στο +2,55% όταν έκλεισε η Αθήνα. Από αυτά έγινε σαφές πως υπήρξε κόπωση στην ανοδική ορμή της εβδομάδας, αλλά σήμερα αναμένουν οι θεσμικοί την τοποθέτηση της ΕΚΤ και αποφάσεις για την ενίσχυση των αδύναμων οικονομιών που μπορεί να φέρει κύματα εντολών αγοράς στο δεύτερο μέρος των συναλλαγών.

Οι ασιατικές μετοχές αρχικά κινήθηκαν ανοδικά προς ένα υψηλό δύο μηνών σήμερα Πέμπτη 4/6 καθώς οι προσδοκίες για κυβερνητικές αποφάσεις υπέρ αναζωπύρωσης της οικονομίας, ενίσχυσαν την εμπιστοσύνη των επενδυτών στην οικονομική ανάκαμψη από την παγκόσμια πανδημία κοροναϊού. Ωστόσο σήμερα οι δείκτες πέρασαν και από το αρνητικό πεδίο μετά την πρώτη ώρα και ανέκαμψαν εμφανίζοντας όμως μικρές θετικές μεταβολές.

Με διαφορετικές κινήσεις και παραλλαγές, οι θεσμικοί έκαναν χθες το πρωί το χρέος τους και στις 11:00, με τζίρο κοντά στα 10 εκατ. ευρώ με 0,9 εκατ. αξία πακέτων, είχαν ανοίξει την αγορά με ανοδικό χάσμα 3,5 μονάδων στις 674,5.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!