Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Market Beat: Το μέγεθος της εβδομαδιαίας μεταβολής καθορίζει η σημερινή σύνοδος 
[Η Ναυτεμπορική]: Market Beat:  Το μέγεθος της εβδομαδιαίας μεταβολής καθορίζει η σημερινή σύνοδος 

[Η Ναυτεμπορική]: Market Beat: Το μέγεθος της εβδομαδιαίας μεταβολής καθορίζει η σημερινή σύνοδος 

Μετά από μια σημαντική πτώση την τρίτη εβδομάδα του Μαΐου κατά -4,36% η τρέχουσα έχει προκαλέσει ως σήμερα άνοδο +1,82% στο μέσο όρο της Αθηναϊκής αγοράς και η πιθανότητα να διευρυνθούν τα κέρδη είναι μεγάλη. Την δυνάμωσε η χθεσινή άνοδος αλλά και η ατμόσφαιρα που εγκαταστάθηκε σήμερα στις ασιατικές συναλλαγές. Η χθεσινή συνεδρίαση δεν άλλαξε τα τεχνικά δεδομένα των βασικών δεικτών. Παρέμεινε πρώτο ζητούμενο το κλείσιμο υψηλότερα των 885 (εκθετικός ΚΜΟ 30 ημερών) και αν συνεχιστεί η διάθεση για ρίσκο μετά από την επίτευξη του στόχου, τότε σαν αντιστάσεις ξεπροβάλλουν τα επίπεδα των 895 και μετά των 908 μονάδων. Η αγοραία συναίνεση θεωρεί επίσης ότι μόνο με την υπέρβαση των 915 μονάδων οι προσδοκίες θα αφορούν στοιχήματα long με τις 950 μονάδες να αποτελούν μετά το μεγάλο στόχο για τον ΓΔ. Αν όμως οι πωλητές συνεχίσουν να δείχνουν την παρουσία τους αυξάνοντας τη κυριαρχία τους στις συναλλαγές, πολλά θα κριθούν από την αντοχή των στηρίξεων στα επίπεδα των 863 και 850 μονάδων.

Βέβαια στην Ευρώπη οι αγορές εμφάνισαν στο κλείσιμο μεικτή εικόνα αλλά οι θεσμικοί επενδυτές μετά τα δεδομένα για την ανάπτυξη στις ΗΠΑ που έδειξαν πως το ΑΕΠ των ΗΠΑ στο πρώτο τρίμηνο θεωρούν πως η παγκόσμια ανάπτυξη θα επιταχυνθεί και αυτό αύξησε τη διάθεση για ρίσκο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!