Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Market Beat: Οι διεθνείς αγορές αναζητούν τάση, ψήγματα αισιοδοξίας λόγω τέλους του εννεάμηνου   
[Η Ναυτεμπορική]: Market Beat: Οι διεθνείς αγορές αναζητούν τάση, ψήγματα αισιοδοξίας λόγω τέλους του εννεάμηνου   

[Η Ναυτεμπορική]: Market Beat: Οι διεθνείς αγορές αναζητούν τάση, ψήγματα αισιοδοξίας λόγω τέλους του εννεάμηνου   

  • Η καταιγίδα των πιέσεων στα ομόλογα των ΗΠΑ αρχίζει να απειλεί τα ασιατικά ομόλογα, δηλαδή ομόλογα αναδυόμενων οικονομιών. Ακόμα και τα ομόλογα της Ινδίας και της Ινδονησίας θα χτυπηθούν, αλλά σχετικά λιγότερο. Αναφέρουμε ότι σύμφωνα με το Bloomberg τα ομολόγα αυτών των χωρών έχουν δώσει κέρδη 3% ως 5% στο τρίτο τρίμηνο, ενώ τα ομόλογα της Ν. Κορέας και της Ταϊλάνδης ζημίες μεταξύ -4,5% ως -5%.
  • Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του S&P 500 στις 8:15 δική μας ώρα διαπραγματεύονται +0,76% υψηλότερα.
  • Τα επιτόκια στα 10ετή αναφοράς των ΗΠΑ έχουν κερδίσει 25 μονάδες βάσης σε πέντε συνεδριάσεις και ο δείκτης δολαρίου με μια αλυσίδα τεσσάρων ημερών συνεχίζει το ράλι και ήταν τελευταία στις 94,314 μονάδες. Οι αναλυτές της Monex Europe θεωρούν πιθανό να ισχυροποιείται ως το τέλος του 2021.
  • Οι νομοθέτες των ΗΠΑ συνεχίζουν να διαφωνούν για τη χρηματοδότηση της κυβέρνησης, αλλά αντιμετωπίζουν προθεσμία την Παρασκευή για να αποτρέψουν την προσέγγιση της αδυναμίας εξυπηρέτησης των υποχρεώσεων της κυβέρνησης, κάτι που περιόρισε επίσης τα κέρδη στις αμερικανικές μετοχές την νύχτα που πέρασε.
  • Η πρόσκρουση – προσέγγιση των βασικών δεικτών στα επίπεδα που βρίσκονται οι ΚΜΟ 200 ημερών προκάλεσε μια μικρών διαστάσεων αντίδραση χθες ενώ τα αναπτυγμένα χρηματιστήρια που λειτουργούσαν παράλληλα είχαν άνοδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!