Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Market Beat: Η ανοδική δυναμική των διεθνών διατηρεί τις θετικές προσδοκίες
[Η Ναυτεμπορική]: Market Beat: Η ανοδική δυναμική των διεθνών διατηρεί τις θετικές προσδοκίες

[Η Ναυτεμπορική]: Market Beat: Η ανοδική δυναμική των διεθνών διατηρεί τις θετικές προσδοκίες

Οι ομοιότητες στο εύρος διακύμανσης των δυο τελευταίων συνεδριάσεων και το γεγονός πως ότι έκλεψε από την συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς η Τρίτη, τα επέστρεψε η Τετάρτη, αθροίζονται στο φαινόμενο τα κατώτερα και ανώτερα μέρας για τον ΓΔ να απέχουν ελάχιστα. Τέτοια ζευγάρια συνεδριάσεων εμφανίζονται όταν υπάρχουν ανάγκες εξυπηρέτησης σκοπιμοτήτων, σχετιζόμενων με κάποια απροσδόκητη εξέλιξη, που την αναμένουν ελάχιστοι. Για τη στήλη την έκπληξη εδώ μπορεί να προκαλέσει μια καταλυτική εξέλιξη στον τραπεζικό κλάδο. Ενώ στα διεθνή, τίποτε δεν μπορεί να παραγκωνίσει την αγωνία για τα ενδεχόμενα ως την ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ.

Με τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια να ανοίγουν ακριβώς όπως τα ΣΜΕ επί των δεικτών τους ειδοποιούσαν από τις πρωινές ώρες, (ανοδικά το Λονδίνο και με μικρή πτώση αυτά του ευρώ) έγινε σαφές, πως η Αθήνα θα αποκτούσε τάση με βάση τα κριτήρια από το εσωτερικό. Ήτοι από τα στατιστικά και από τις εξελίξεις σε επιχειρηματικό και οικονομικό επίπεδο. Ίσως για αυτό χρειάστηκε να περάσουν αρκετά (8) λεπτά, ως την ώρα που σταμάτησαν οι μεταβολές του μέσου όρου να είναι οριακές, εκτός του πρώτου λεπτού που χτύπησε τις 799,22. Το ζητούμενο φυσικά ήταν να ξεπεράσει ο ΓΔ τις 800 μονάδες.

Την υπέρβαση του ψυχολογικού ορίου των 800 μονάδων διαπιστώσαμε μετά τις 12:55 και από τις 13:00 ξεκίνησε μια πλάγια κίνηση, ανάμεσα στις 801 και 803 μονάδες, με διάρκεια ως τις 14:10.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!