Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Μάριος Παπαγεωργίου: Στον Άρειο Πάγο η μητέρα του για να ζητήσει επίσπευση της ανάκρισης
[Η Ναυτεμπορική]: Μάριος Παπαγεωργίου: Στον Άρειο Πάγο η μητέρα του για να ζητήσει επίσπευση της ανάκρισης

[Η Ναυτεμπορική]: Μάριος Παπαγεωργίου: Στον Άρειο Πάγο η μητέρα του για να ζητήσει επίσπευση της ανάκρισης

Την επίσπευση της ανάκρισης στην υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου ζητεί από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η μητέρα του.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος 9 νέων προσώπων για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Μάριου. Από το 2019, όμως, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η ανάκριση.

«Έχουν περάσει δεκατέσσερις μήνες από την ημέρα που έγινε η ανάκριση και έχει λιμνάσει η υπόθεση. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα να βρω το δίκιο μου στον εισαγγελέα» δήλωσε η Βαρβάρα Θεοδωράκη, εξερχόμενη του Αρείου Πάγου.

Από την πλευρά της, ο δικηγόρος της, Νίκος Ρουσόπουλος, επισήμανε ότι η κ. Θεοδωράκη βρίσκεται σε κακή κατάσταση, καθώς περίμενε ότι θα υπάρχουν εξελίξεις και αντίθετα η υπόθεση λιμνάζει.

«Μετά το 2019 που εκδόθηκε η πρωτοποριακή απόφαση του Εφετείου Αθηνών, που ουσιαστικά παρέπεμψε άλλα εννέα άτομα για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Μάριου, ασκήθηκε δίωξη εντός μίας ημέρας.

Όμως, σχεδόν 14 μήνες η υπόθεση λιμνάζει στα ανακριτικά γραφεία, με αποτέλεσμα αυτό το momentum που υπήρχε εκείνη τη στιγμή, που μπορούσε κάποιος από αυτός να σπάσει και να μιλήσει γιατί το ζητούμενο είναι η απόδοση δικαιοσύνης και να βρεθεί ό,τι βρεθεί από τον Μάριο, δυστυχώς χάθηκε και τώρα τα άτομα αυτά βολτάρουν ελεύθερα και νιώθουν μια ατιμωρησία» τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!