Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: ΚτΠ: Η εταιρεία υλοποιεί τα πέντε πρώτα έργα του σχεδίου «Ελλάδα 2.0» – Ποια είναι
[Η Ναυτεμπορική]: ΚτΠ: Η εταιρεία υλοποιεί τα πέντε πρώτα έργα του σχεδίου «Ελλάδα 2.0» – Ποια είναι

[Η Ναυτεμπορική]: ΚτΠ: Η εταιρεία υλοποιεί τα πέντε πρώτα έργα του σχεδίου «Ελλάδα 2.0» – Ποια είναι

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚτΠ, Σταύρος Ασθενίδης

Πέντε από τα 12 πρώτα έργα του σχεδίου «Ελλάδα 2.0», των οποίων τα τεχνικά δελτία εγκρίθηκαν από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη υλοποιεί η «Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε», γεγονός που όπως επισημαίνει η ΚτΠ «υποδηλώνει την εμπιστοσύνη του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και προσωπικά του υπουργού Κυριάκου Πιερρακάκη στην εταιρεία ενώ συνάμα αναδεικνύει και τον καταλυτικό ρόλο της ΚτΠ στο εγχείρημα του ψηφιακού μετασχηματισμού της δημόσιας διοίκησης και της ψηφιακής “αναδιάρθρωσης” των υφιστάμενων διοικητικών δομών».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚτΠ, Σταύρος Ασθενίδης τόνισε χαρακτηριστικά: «Όλοι εμείς εδώ στην ΚτΠ νιώθουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι αλλά και δικαιωμένοι από το γεγονός ότι καλούμαστε να υλοποιήσουμε τα πέντε από τα δώδεκα συνολικά πρώτα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης συντελώντας καθοριστικά στην επίτευξη του σχεδίου “Ελλάδα 2.0″. Η Κοινωνία της Πληροφορίας, ως εκτελεστικός βραχίονας υλοποίησης της ευρύτερης ψηφιακής στρατηγικής του Υπουργείου Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης συνδράμει καταλυτικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους μέσα από την υλοποίηση όλων αυτών των μεγάλων έργων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) προκειμένου οι πολίτες, η οικονομία και η ίδια η δημόσια διοίκηση να αποκομίσουν το μέγιστο δυνατό όφελος. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον υπουργό, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, τους υφυπουργούς αλλά και όλους τους συνεργάτες μας στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την αγαστή συνεργασία αλλά και για την εμπιστοσύνη τους».

Τα πέντε αυτά έργα συνολικού προϋπολογισμού 294,7 εκατ. ευρώ, στα οποία φορέας υλοποίησης επιλέχθηκε η Κοινωνία της Πληροφορίας είναι τα εξής:

1.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!