Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Κουτσούμπας: Βιώνουμε μια νέα κρίση του καπιταλισμού
[Η Ναυτεμπορική]: Κουτσούμπας: Βιώνουμε μια νέα κρίση του καπιταλισμού

[Η Ναυτεμπορική]: Κουτσούμπας: Βιώνουμε μια νέα κρίση του καπιταλισμού

Μια νέα καπιταλιστική κρίση, απόρροια της πανδημίας του κορωνοϊού και των επιπτώσεων του βιώνει η παγκόσμια οικομομία και κατά συνέπεαι η Ελλάδα, σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Κουτσούμπα.

Μιλώντας σε ανοικτή συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Ηράκλειο ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος άσκησε κριτικη και στους χειρισμούς της Κυβέρνησης της ΝΔ, κατηγορώντας τα στελέχη της ότι επιχειρεί να παρουσιάσει στην ελληνική κοινωία μια πλαστή εικόνα προσωρινής ύφεσης που σύντομα θα αναστραφεί σε γοργό ρυθμό ανάπτυξης, ενώ στην πραγματικότητα, σύμφωνα πάντα με τον κ. Κουτσούμπα, η κρίση που πρόκειται να αντιμετωπίσει η ελληνική οικονομία θα είναι πιο βαθιά από την προηγούμενη.

«Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι μικροί επαγγελματίες, οι βιοπαλαιστές αγρότες, οι οποίοι ακόμα πληρώνουν τα σπασμένα της προηγούμενης κρίσης, από την πείρα τους καταλαβαίνουν πως η αντιλαϊκή επίθεση θα κλιμακωθεί. Καταλαβαίνουν πως τα αντεργατικά μέτρα που πέρασαν μέσα στην καραντίνα με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου δεν αρκούν, θα ακολουθήσει νέο αντιλαϊκό πακέτο με μέτρα τα οποία βέβαια ούτε προσωρινά θα είναι, ούτε μέτρα ‘δίκαιης κατανομής των βαρών’ όπως κοροϊδεύει η ΝΔ» ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας,

Από τα «πυρά» του δε γλύτωσε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ και τα όσα ισχυρίζεται το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σχετικά με το «μαξιλαράκι ασφαλείας» χρηματικού ποσού 37 δισεκατομμυρίων ευρώ, που άφησε στα κρατικά ταμεία αποχωρώντας από την Κυβέρνηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!