Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Κουτσούμπας για ΕΥΔΑΠ: Τα λαϊκά στρώματα θα πουν το νερό – νεράκι
[Η Ναυτεμπορική]: Κουτσούμπας για ΕΥΔΑΠ: Τα λαϊκά στρώματα θα πουν το νερό – νεράκι

[Η Ναυτεμπορική]: Κουτσούμπας για ΕΥΔΑΠ: Τα λαϊκά στρώματα θα πουν το νερό – νεράκι

Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ

Κάθετα αντίθετος στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ και και αποφασισμένος έτσι ώστε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας να κάνει ότι χρειαστεί ώστε να την αποτρέψει, εμφανίστηκε στη συνάντησή του με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Οργανισμό ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, κ. Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Η πορεία ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ, εδώ και είκοσι χρόνια, με ευθύνη όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων της χώρας, αλλά και η παραπέρα ιδιωτικοποίηση στο εξωτερικό υδροδοτικό σύστημα της επιχείρησης, των παγίων, που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ, φέρνει σε απαράδεκτη και πολύ επικίνδυνη κατάσταση τους ίδιους τους εργαζόμενους αλλά και το σύνολο, θα έλεγα, του ελληνικού λαού» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στα μέλη της αντιπροσωπείας των εργαζομένων.

«Οι επιπτώσεις στους εργαζόμενους όλα αυτά τα χρόνια σήμαναν μείωση του προσωπικού στην ΕΥΔΑΠ, ελαστικές εργασιακές σχέσεις, πολλές εργολαβίες και βεβαίως μείωση των αποδοχών τους, πράγμα που προβλέπουμε να συνεχιστεί με τη νέα πορεία της παραπέρα ιδιωτικοποίησης» πρόσθεσε.

«Κυρίως αφορά το σύνολο του ελληνικού λαού, γιατί τα λαϊκά στρώματα της πατρίδας μας είναι που θα πουν το “νερό νεράκι”, με την αύξηση της τιμής της ύδρευσης, της αποχέτευσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!