Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Κορωνοϊός: Η νοτιοαφρικανική μετάλλαξη «νέκρωσε» το Κορδελιό
[Η Ναυτεμπορική]: Κορωνοϊός: Η νοτιοαφρικανική μετάλλαξη «νέκρωσε» το Κορδελιό

[Η Ναυτεμπορική]: Κορωνοϊός: Η νοτιοαφρικανική μετάλλαξη «νέκρωσε» το Κορδελιό

Πρώτη μέρα εφαρμογής του αυστηρού lockdown στον Δήμο Κορδελιού- Ευόσμου και τα κεντρικά σημεία της περιοχής έχουν «νεκρώσει», ενώ λιγοστοί είναι οι πολίτες που κυκλοφορούν. Εξαίρεση αποτελούν όσοι εργάζονται, οι οποίοι ωστόσο πρέπει να φέρουν μαζί τους ειδική βεβαίωση από τον εργοδότη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, επί ποδός βρίσκεται από νωρίς το πρωί η ΕΛΑΣ προκειμένου να διασφαλίσει την τήρηση των νέων μέτρων, με αστυνομικούς να διενεργούν ελέγχους σε διερχόμενους προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχουν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανόςτόνισε ότι «ο λόγος για τον οποίο η περιοχή βρέθηκε σε βαθύ κόκκινο είναι ο εντοπισμός 12 νοτιοαφρικανικών στελεχών σε κρούσματα, για τα οποία δεν ξέρουμε την συμπεριφορά τους και πολλές φορές δεν καλύπτονται από τα εμβόλια. Ξέρω ότι ήδη η κοινωνία είναι εξαντλημένη, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή για να ανακόψουμε την πορεία του ιού.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου – Κορδελιού (ΕΜΣΕΚ), Κώστας Βασιλειάδης, ζήτησε να επιδοτηθούν από την πολιτεία οι επιχειρήσεις του δήμου εξαιτίας των νέων αυστηρών μέτρων. «Το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου ήταν να δοθεί ειδική μέριμνα για τις επιχειρήσεις που κλείνουν στον τόπο μας και να μπορέσουν να επιδοτηθούν με οποιοδήποτε τρόπο από το υπουργείο Ανάπτυξης τη συγκεκριμένη περίοδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!