Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Κορωνοϊός: Καθυστερούν οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά – «Θρίλερ» με τη συνεδρίαση της Επιτροπής
[Η Ναυτεμπορική]: Κορωνοϊός: Καθυστερούν οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά – «Θρίλερ» με τη συνεδρίαση της Επιτροπής

[Η Ναυτεμπορική]: Κορωνοϊός: Καθυστερούν οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά – «Θρίλερ» με τη συνεδρίαση της Επιτροπής

Σε θρίλερ μετατρέπεται η συνεδρίαση των ειδικών επιστημόνων σχετικά με την εισήγησή τους προς την κυβέρνηση για τη λήψη μέτρων στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κορωνοιού. Καθυστερούν οι ανακοινώσεις από τον Ν. Χαρδαλιά.

Καθυστερει η σημερινή ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά, καθώς δεν έχει τελειώσει ακόμη η συνεδρίαση της Επιτροπής.

Ο χρόνος για την ανακοίνωση μέτρων που θα ανακόψουν την εξάπλωση της πανδημίας μετρά αντίστροφα. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα ανησυχητική στην Αττική, ενώ αυξημένο είναι και το επιδημιολογικό φορτίο στην Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη.Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιστήμονες δείχνουν να συμφωνούν για απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 18:00 αυτό το σαββατοκύριακο ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην ισχύει το click inside στις κόκκινες περιοχές αλλά το click away. Υπάρχουν όμως και προτάσεις για κλείσιμο του λιανεμπορίου στις περιοχές υψηλού κινδύνου.

Η ανησυχία εν όψει και του ενδεχόμενου τρίτου κύματος της πανδημίας, μετά τη νέα αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα είναι έκδηλη και η κυβέρνηση αναμένει τις τελικές εισηγήσεις πριν προχωρήσει σε ανακοινώσεις για τα μέτρα που θα ισχύσουν.

Στο πλαίσιο αυτό αναβλήθηκε και η ενημέρωση κατά τη διάρκεια της οποίας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς θα ανακοίνωνε τα μέτρα. Οπως έγινε γνωστό η ενημέρωση θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης των ειδικών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!