Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Κορωνοϊός: Εικόνες συνωστισμού σε συναυλία του Γ. Πάριου στη Θεσσαλονίκη
[Η Ναυτεμπορική]: Κορωνοϊός: Εικόνες συνωστισμού σε συναυλία του Γ. Πάριου στη Θεσσαλονίκη

[Η Ναυτεμπορική]: Κορωνοϊός: Εικόνες συνωστισμού σε συναυλία του Γ. Πάριου στη Θεσσαλονίκη

Συναυλία στη Θεσσαλονίκη έδωσε χθες ο Γιάννης Πάριος, την ώρα που η συμπρωτεύουσα είναι σε καθεστώς mini lockdown λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Παρά τα αυστηρά μέτρα ο κόσμος δεν μπορούσε να συγκρατηθεί με αποτέλεσμα να χορεύει όρθιος ο ένας δίπλα στον άλλο.

Όταν ο αγαπημένος ερμηνευτής ξεκίνησε να τραγουδάει νησιώτικα στο Θέατρο Γης επικράτησε πραγματικά το αδιαχώρητο.

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης έχει απαγορευτεί η μουσική στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και η κυκλοφορία από τη μια ως τις έξι τις πρωί.

Επιτρέπονται όμως κανονικά οι συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους με τα προβλεπόμενα από την πολιτεία μέτρα, με συγκεκριμένες αποστάσεις και αυστηρά μόνο καθήμενοι.

Αυτά τα μέτρα ήταν που αγνόησαν οι Θεσσαλονικείς και παρόλο που ο Γιάννης Πάριος παρακάλεσε πολλές φορές τον κόσμο να καθίσει στις θέσεις του δεν κατάφερε να τους πείσει.

Τελικά, ο μεγάλος ερμηνευτής αποχαιρέτησε το κοινό, ζητώντας να προσέχουν «για να μην αρρωστήσουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ υποσχέθηκε πως «χρωστάει» ακόμα τρεις ώρες τραγούδια στο κοινό της πόλης επειδή η συναυλία ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω των περιοριστικών μέτρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Στο μεταξύ, συμβολική διαμαρτυρία έξω από το Θέατρο Γης, την ώρα που έδινε συναυλία ο Γιάννης Πάριος, πραγματοποίησαν δεκάδες djs το βράδυ του Σαββάτου, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!